Ne treba vam krojač: Suzite farmerke za 10 sekundi! (VIDEO)

Video u kojem je devojka pokazala kako da suzite farmerke na deset sekundi, postao je pravi hit na društvenim mrežama!

Da stoje savršeno, foto: Depositphotos/IgorVetushko
Da stoje savršeno, foto: Depositphotos/IgorVetushko
.

Žene koje su građene u obliku peščanog sata znaju koja je muka kupiti odgovarajuće farmerke – one koje im odgovaraju u struku obično budu široke na kukovima, a ako su dobre na kukovima, u struku su preširoke. Naravno, kaiš uvek može da bude rešenje, ali ako vam je muka da ga uvek nosite, postoji i drugo rešenje.

Jedna devojka je pokazala kako farmerke mogu da se suze u struku bez odlaska kod krojača – a sve što vam treba je jedna pertla.

Pogledajte:

.

Iako su mnogi oduševljeni ovim trikom iz videa koji ima više od 10 miliona pregleda, ima i onih koji su ga isprobali, ali nisu zadovoljni rezultatom.

Neki kažu da su probali trik i da nisu zadovoljni, a druge ljuti sama pomisao na to, pa poručuju: "To se zove kaiš. Izmišljen je 1920. i milioni ljudi ga koriste svakodnevno. Dobrodošla u društvo".

Dok neke dame nezadovoljno poručuju da im nakon ovakvog sužavanja farmerki one pozadi izgledaju vrećasto, druge poručuju da ovaj trik ne pomaže ako su farmerke previše široke u struku, već mogu da ponude samo malo poboljšanje.

A da, ima i onih koji poručuju da će situacija biti veoma zabavna kada zavežete farmerke pertlom, a onda hitno morate u toalet.

Izvor: mondo.rs