Dame, pametno birajte: Izaberite omiljene štikle i otkrijte kako vas doživljavaju muškarci!

Koji je vaš omiljeni model štikli koje nikada ne biste zamenile ni za šta? One u kojima se osećate najsamouverenije i najugodnije? Vaš izbor otkriće kakva ste ličnost i kako vas muškarci vide.

.

Koje štikle su vaš prvi izbor?

Štikle na visoku platformu
U očima muškaraca vi ste jaka i sposobna žena. Muškarci vas gledaju kao nezavisnu i stabilnu i može se desiti da se nekada uplaše da naprave prvi korak jer ne vole da čuju odbijanje. Ipak, vi ste u stvarnosti nežna i ranjiva osoba. Ali to ne pokazujete. Prikazujete sebe sa maskom ledene kraljice i ponekad zaboravljate da je skinete.

Štikle sa otvorenim prstima
Muškarci vas vide kao elegantnu i sofisticiranu osobu. Vi ste aktivna osoba koja je sposobna da iz muškarca izvuče ono najbolje. Zračite srećom i stalno težite uspehu. Sa vama nikada nije dosadno, a iako znate da iznenadite svojom buntovnošću i otkačenim idejama, ipak se na kraju uvek držite svojih životnih principa.

Špicaste salonke
Muškarci vas smatraju misterioznom ženom. Vaše ponašanje i vaši postupci ponekad mogu da budu veoma nepredvidljivi, a muškarci moraju da se potrude kako bi vas razumeli. Ipak, misterioznost privlači muškarce, pa stalno imate nekoga ko je zainteresovan za vas. Često ostavljate i utisak da ste žena sa velikim očekivanjima, pa će vam prići samo oni najhrabriji.

Sandale sa kaišićima
Muškarci gledaju na vas kao na energičnu, veselu i pozitivnu osobu. Uvek ste otvoreni za komunikaciju i sa vama im razgovor ide lako i opušteno, bez posebnih komplikacija. Vaša topla energija privlači pripadnike jačeg pola. Vaša gracioznost i šarm ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, pa svako želi da vam se približi i da ostvari kontakt sa vama.

Cipele sa punom potpeticom
Za vas je na prvom mestu udobnost po svaku cenu, i nikada nećete da trpite neprijatnost ni zbog čega i ni zbog koga. Nikada ne prećutkujete ono što mislite i to uvek smelo govorite, pa vas se muškarci ponekad plaše baš zbog te samouverenosti. Gledaju vas kao jedinstvenu osobu i znaju da vas običan buket neće iznenaditi ni oduševiti.

Niske štikle
Muškarci u vama vide nežnu, romantičnu i mirnu devojku. Oni žele da se brinu o vama i da vas zaštite na svaki mogući način. Znate kako ad se muškarcima pokažete u slatkom svetlu i da ostavite utisak mirne devojke. Ali, ovo je samo igra jer su najčešće ove žene one koje same mogu da postignu sve što zamisle. Po svaku cenu.

Izvor: crnebelo.rs

Cover foto: Depositphotos/rea_molko