Poznati lekar usvojio 2 ćerke, a onda je počeo da ih ULEPŠAVA! Sada su "pokretna reklama" za kliniku svog oca i izgledaju OVAKO!

Priča ide ovako - plastični hirurg dr Majkl Nikol i njegova supruga usvojili su dve ćerke, a onda je otac rešio da upotrebi svoje veštine i "ulepša ih".

.

Prvu ćerku počeo je da "sređuje" već kada je imala 10 godina, nakon što mu se žalila da joj se ne dopada njen pupak. Sada su Čarm i Britani redovne klijentkinje klinike svog oca, i svaka od njih operisala je skoro sve na telu.

Sve operacije radio je isključivo njihov otac, kako bi, kako kaže, bio siguran da će postići najbolji mogući rezultat.

.

Nikol je grudi operisala već sa 18 godina, dok je Čarm čekala da napuni 25. Pored toga, operisale su i noseve, jagodice, zadnjice i još mnogo toga.

- Kad sam završila srednju školu, tata mi je rekao da ima poklon iznenađenja za mene. Već sutradan išli smo da mi poveća grudi - kaže Nikol.

.

Njih dve kažu da su odrasle u takvom okruženju gde je estetska hirurgija normalna stvar i gde se mnogo polaže na lepotu, te nisu videle nikakav problem u tome da tako rano krenu sa operacijama.

I dok im je otac ispunjavao sve želje, njihova majka, Peni, protivila se tim operacijama.

- Mislim da je pogrešno dozvoljavati im da operišu sve što im se ne dopada na sebi. Plašim se da će postati zavisne od hirurgije.

.

Njihov otac kaže da ne veruje da snosi nikakvu odgovornost za to što devojke sada za svaku sitnicu odlaze pod skalpel.

- Ja nisam direktno uticao na njih, ali činjenica je da su odrasle u takvom okruženju gde su takve stvari potpuno normalne - kaže dr Majkl.

Izvor: Žena.blic

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Monday ? #Blonde #CrazyWeekend #SundaySelfie #Brunch

A post shared by Charm Niccole (@charm_niccole) on