Izaberite magičnu teglu i saznajte skrivenu tajnu svoje duše!

Potrebno je samo da odaberete teglu koja vas najviše privlači. Naizgled bezazlen izbor, otkriće kakva ste ličnost!

.

MAGIČNA TEGLA 1
U vama se krije jako mnogo divnih i kvalitetnih osobina zbog kojih možemo da kažemo da ste jedno nežno i osećajno biće sa ogromnim srcem prepunim ljubavi i razumevanja za apsolutno sve ljude oko vas.

Uvek se trudite da usrećite što je više moguće ljudi, dok vam je vaša sreća ponekad potpuno nebitna, zapostavljena po strani dok čeka ono svoje, pravo vreme. Ponekad to zna da vam stvori problem kada se preokupirate drugim ljudima a sebe potpuno zapostavite, odbacite svoje želje i potrebe.

Međutim, vi jednostavno ne možete protiv sebe kada imate tu ogromnu i neverovatnu želju i potrebu da pomognete svim ljudima ovoga sveta dok zauzvrat ne tražite skoro ništa, osim osmeha i znanja da ste uradili jedno dobro delo i da se isplatila sva posvećenost nečemu.

U suštini, vi ste jedno divno biće koje će uraditi sve za tuđu sreću. Međutim, naš savet je da nekad obratite pažnju i na same sebe kako biste i vi jednako bili srećni i ispunjeni, jer ipak, sebi ste najpreči, pa tek onda svi ostali oko vas.

MAGIČNA TEGLA 2
Vi prosto odišete nevernovatnom količinom pozitivne energije i entuzijazma kojem je nemoguće odoleti ili se ne pridružiti vašem društvu u kojem uvek vladaju optimizam i sreća i to sve zahvaljujući vama samima.

Naime, uvek težite ka tome da u vašem životu postoje isključivo osobe koje su jednako optimistične kao i vi, s tim da sav teret ne spadne na vas kako bi vladala harmonija i optimističnost u svakom ambijentu u kojem se pronađete.

Ljudi iz vaše okoline jednostavno uživaju da budu u vašem društvu zahvaljujući duhovitosti koju posedujete i uz pomoć koje uvek napravite sjajnu atmosferu gde god da se nalazite.

Samim tim, sve kvalitete koje posedujete, treba da smatrate posebnim jer samo retki mogu biti tako optimistični prema svemu iz života što se dešava oko vas.

MAGIČNA TEGLA 3
Uvek dajete najbolje savete za skoro svaki problem zbog čega bi trebalo da se bavite nekim od poslova koji zahtevaju kontakt sa ljudima kao što je novinarstvo, prosveta ili spisateljstvo, jer imate izuzetan talenat za pisanje i iskazivanje emocija upravo preko toga.

Ukratko, vi ste jedan od najboljih prijatelja kojeg bi neko želeo da ima kraj sebe. Imate racionalno razmišljanje zahvaljujući kojem uvek dođete do najboljeg mogućeg rešenja za neki problem, a samim tim i sposobni ste da date najbolji savet nekome.

Zbog toga, vi ste jedna zaista posebna osoba i trebalo bi da budete ponosni na sebe i ogromno srce koje posedujete, jer to se sreće možda samo jednom u životu i samo retki zaslužuju da vas imaju u svojoj blizini.

MAGIČNA TEGLA 4
Vi ste svesni toga da niste savršeni jer istinsko savršenstvo ipak još uvek niko nije uspeo da dostigne, pa čak ni vi, ali uprkos tome posedujete iskreno i neiskvareno srce i cenite sebe upravo takvim kakvi jeste, bez bilo kakvog opterećenja samih sebe i želje za nečim nemogućim.

U suštini, vi ste jedna skromna duša koja nikada ne traži previše od života već ste uvek srećni s onim što već imate, ali bi isto tako i nekom drugom ko nema, dali sve što posedujete na ovom svetu samo da bi taj neko bio srećan.

Kada pomognete nekome kome je to neophodno, vama srce bude prepuno iskrene ljubavi i sreće jer je to znak da ste pomogli nekome kome je nešto potrebnije nego vama samima, a za to vas Bog kasnije nagradi duplo više.

Izvor: Ljubavna adresa

Cover foto: Depositphotos/trgowanlock