Zanimljivosti

Ovnovi, nemojte se iznenaditi ako vaši pokušaji dogovora danas naiđu na prepreke; Device, ćutite i čekajte da se smirite!

Ovog utorka zvezde uglavnom neće biti blagonaklone!

14.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/Goodluz

OVAN

Nemojte da se iznenadite ukoliko vaši pokušaji dogovora naiđu na prepreke ili nerazumevanje od strane sagovornika. Verujem da ćete uspeti da pronađete rešenje ukoliko se više potrudite. Prisustvo jedne osobe vam unosi nemir. Ne znate da li da krenete u akciju ili ne.

BIK

Suočićete se sa neplaniranim preprekama kada su vaši planovi u pitanju. Neki dogovori se mogu odložiti a sastanci prolongirati. Usmerite svoju pažnju na završetak poslovnih obaveza koje imate. Odličan momenat da se pokrenete prema osobi koja vas zanima.

BLIZANCI

Ovo je dan sa promenljivom energijom. Neke ćete poslove završiti očas posla, dok ćete se oko drugih mučiti više nego što ste mislili. Kakve god da situacije dođu pred vas, nemojte odustajati na prvoj prepreci. Jedna osoba vas u isto vreme privlači i odbija. Ne znate šta uraditi.

RAK

Previše sebe kočite, previše razmišljate i opterećujete se i na taj način dovodite do zastoja kada je obavljanje poslovnih obaveza u pitanju. Napeti odnosi u kolegijalnom okruženju. Ne potpirujte vatru. Oscilacije raspoloženja sa voljenom osobom.