Ko je majka, a ko kćerka!? Jedna fotografija napravila pometnju na društvenim mrežama!

Influenserka i jedna od najbogatijih žena Singapura - Džejmi Čua podigla je puno prašine u decembru kada je pozirala sa 21-godišnjom kćerkom Kalistom u identičnim ružičastim haljinama od tila.

.

Majka i kćerka fotografisale su se povodom Kalistinog rođendana i to na ulicama Singapura, ostaviviši usputne prolaznike u šoku, a sve zbog neverovatne sličnosti. Uprkos razlici od 23 godine izgledale su kao vršnjakinje - obe krasi vitko telo, svilena kosa i porculanski ten.

.

Džejmi, koja je poznata i kao "kraljica Instagrama" u domovini, dokumentovala je čitavu situaciju i objavila je na svom Jutjub kanalu . Na snimku se vidi kako su uskladile mejkap i frizure, te kako se mlada Kalista pomalo buni što je majka tera da nosi romantičnu bebiroze haljinicu.

Snimak, ali i fotografije, izazvali su pometnju na društvenim mrežama - pratioci nisu mogli da se načude činjenici da njih dve izgledaju kao bliznakinje, te se većina pitala kako joj polazi za rukom da izgleda tako mladoliko.

.

"Izgledaš kao njena starija sestra", "Pobogu, kako neguješ sebe", "Zakleo bih se da ti je Kalista mlađa sestra", "Kao bliznakinje ste, a ti si duplo starija", samo su neki od komentara.

Inače, ova atraktivna dama jednom prilikom je otkrila tajne svoje nege, tvrdeći da joj najviše pomažu masaže lica i upotreba aromatičnih ulja.

"Kunem se u relaksirajuću masažu za lice, ona održava moju kožu i pore čistim, kao i u ulje ruže koje doprinosi mladom i svežem izgledu kože", rekla je prošle godine za "Dejli Mejl Australija".

.

Ona se bavi i izradom sopstvenih sapuna i seruma, a istakla je da ne bi mogal da živi bez ulja nerolija, lavande i tamjana.

Ovo, naravno, nije bio prvi put da majka i ćerka poziraju zajedno, one to zapravo veoma često rade, s obzirom da neprestane putuju zajedno i obe su pasionirane zaljubljenice u modu.

Džejmi pored Kaliste ima i sina Klivlenda, a oboje je dobila u braku sa indonežanskim milionerom i tajkunom Nurdijanom Kukakom.

.

Ova dama poznata je i kao neko ko ima najveću kolekciju papreno skupih i čuvenih Hermes torbi, veću i od deklarisanih ljubiteljki Kim Kardašijan i Viktorije Bekam. Sve one, kao i još mnogo skupocenih aksesoara, nalaze se u zaštićenom ormaru od oko 100 kvadrata, čija je izrada koštala 120 hiljada dolara.

"Cenim kada je nešto dobro izrađeno - sve na šta potrošim svoj novac čuvam dugo, dugo vremena. Imam neke komade od pre 27 godina koji i dalje izgledaju kao novi! Volim da mi sve stvari budu lepe", objasnila je ona, dodajući da najskuplja tašna u njenom ormaru košta neverovatnih 512, 590 dolara!

Izvor: Žena

Cover foto: Depositphotos/deagreez1