TEST: Šta biste prvo uradili u situaciji sa slike?

Način na koji se nosite sa stresnim situacijama u životu može da otkrije mnogo aspekata povezanih sa vama, kao i svakodnevne navike i govor tela. Čak i izbor vašeg pametnog telefona može da otkrije mnogo zanimljivih stvari koje se odnose na vašu ličnost.

.

Izaberite jedan od četiri ponuđena odgovora na sledeće pitanje kako biste otkrili malo više o svom karakteru i kako biste poboljšali one pozitivne stvari.

Šta ćete prvo uraditi kada uđete u sobu?

1. Isključićete čajnik
2. Javićete se na telefon
3. Smirićete bebu
4. Zaustavićete psa

1. Isključićete čajnik
Ako ste izabrali čajnik, to znači da ste strastvena i temperamentna osoba. Odlučujete brzo i bez dvoumljenja i ništa ne može da vas spreči da postignete svoj cilj.

Brzo vam dosade monotone stvari. Poštujete svoju bezbednost i ne volite iznenađenja. Lakše vam je da sledite jasno definisan plan, bez neočekivanih preokreta.

2. Javićete se na telefon
Ako ćete se javiti na telefon, to znači da ste pažljivi i diplomata. Ipak, teško vam je da prihvatite tuđe greške.

Možete se prepoznati kao biznismen koji može da radi više stvari odjednom. Imate sposobnost da se lako povežete sa drugim ljudima, volite da sklapate prijateljstva, ali ne volite da ste u centru pažnje.

3. Smirićete bebu
Ako se prvo potrudite da smirite bebu, to znači da ste smirena osoba sposobna da drugima izađe u susret. Volite da pomažete drugima i da se žrtvujete za dobrobit drugih.

Vi ste porodična osoba i poštujete međuljudske odnose. Plašite se usamljenosti i želite da uvek imate nekog bliskog pored sebe. Za vas, mirno i udobno veče sa porodicom privlačnija je varijanta nego glasna zabava u noćnom klubu.

4. Zaustavićete psa
Ukoliko rešite da zaustavite psa da uništava jastuk, to znači da uopšte ne možete da trpite nesreće, bilo da su kod kuće ili generalno u vašem životu. Važno vam je da imate sve pod kontrolom.

Nećete se smiriti dok sve nije onako kako vi želite da bude. Više pažnje obraćate na materijalne stvari i društveni položaj. Znate odgovore na sva pitanja koja vam postavljaju i znate kako treba da se ponašate u svakoj situaciji.

Izvor: crnobelo.rs

Cover foto: Depositphotos/cteconsulting