Bizarno, čudno ili kreativno? Dizajnirali minđuše koje koštaju više od 30.000 dinara. Kada vidite šta je na njima, nećete verovati

Francuska modna kuća Mejson Margiela predstavila je svoj krajnje neobičan dizajn minđuša koji je naišao na mnogobrojne kritike ljudi, čak i najvatrenijih ljubitelja mode

Ilustracija, foto: Depositphotos/Melpomene
Ilustracija, foto: Depositphotos/Melpomene
.

Luksuzni brend Mejson Margiela, koji se proslavio po svom avangardnom kreacijama, pripremio je niz aksesoara u svojoj jesen/zima kolekciji, a jedne minđuše su ubedljivo osvojile najveću pažnju internet publike.

Reč je o zlatnim alkama koje su prikačene za karticu sa oznakom proizvoda na koju se inače upisuju sve informacije o proizvođaču.

Tako je francuska modna kuća ove, na prvi pogled obične minđuše, pretvorila u redak komad nakita čija prva cena je iznosila neverovatnih 220 funti, odnosno nešto više od 30.000 dinara.

.

Minđuše se nose samo na jednom uvetu, a dolaze u kombinaciji zlatne i bele boje.

Zbunjeni zaljubljenici u modu objavili su na Tviter fotografiju minđuša, pitajući se "da li ceo život pogrešno nose minđuše".

- Horor su. Ovo je nešto najodvratnije što sam ikada videla - napisala je jedna revoltirana žena na Tviteru.

- Zašto visoka moda ne može da bude kreativna i po prihvatljivoj ceni? Ne želim da platim 300 ili 400 dolara samo zato što je reč o poznatom brendu. Dizajneri su očigledno ostali bez inspiracije - dodao je drugi korisnik ove društvene mreže.

Za razliku od početne cene, zlatne alke su trenutno snižene i mogu se kupiti za 84 funti.

Izvor: Telegraf.rs