Zanimljivosti

Kineski kalendar sreće zna sve o vama: Dovoljan je samo dan rođenja!

Prema ovom kalendaru, nisu bitni ni mesec ni godina, već samo dan na koji ste rođeni. Pomoću njega možete dosta toga da saznate o svojim sklonostima, o svom životnom putu i o mnogim, manje ili više srećnim iznenađenjima koja vam predstoje.

01.01.2020. - 15:00h
Kineski kalendar sreće zna sve o vama!
Kineski kalendar sreće zna sve o vama!foto: Depositphotos/tigger11th

Kalendar opisuje vas i daje neke naznake iz budućnosti, koje vam mogu biti od koristi, da se pripremite za njih. 

Kog dana ste ugledali svet? Kineski kalendar sreće "Ču king" star je 3.000 godina i veruje se da je u njemu usredsređena neverovatna moć proricanja. U njemu je spomenut svaki dan u mesecu i objašnjeno je šta je sudbina namenila osobama rođenim tog dana.

Svi verovatno znamo kog smo dana u mesecu rođeni. Prema ovom kalendaru, nisu važni ni mesec ni godina, samo dan - prvi, peti, jedanaesti..., nebitno u kom mesecu.

Na osnovu ovog kalendara možete dosta toga da saznate o svojim sklonostima, skrivenim ili već spoznanim, o svom životnom putu i o mnogim, manje ili više srećnim iznenađenjima koja vam predstoje. Kalendar opisuje vas i daje neke naznake iz budućnosti, koje vam mogu biti od koristi, da se pripremite na njih i ne dočekate ih nespremni…

1. Čovek rođen prvog dana u mesecu je pošten, veran i uspešan sve do 50. godine života. Sudbina mu je namenila neočekivan priliv novca, što je povezano s nekom ženskom osobom. Rođeni na samom početku meseca čvrsto stoje na tlu i drže se činjenica.

2. U mladim danima, život se ne uzima posebno ozbiljno. Posle, ulaskom u brak, stižu novac i ugled. Kod ovih osoba izražena je sklonost olakom prihvatanju životnih pojava. U zrelim godinama moguće su sasvim neočekivane ljubavne afere.

3. Sreća se smeši u svakom pogledu. Sve glatko polazi za rukom. Uputno je ne biti lakomislen. Čuvajte se lažnih prijatelja u petoj i šestoj deceniji života.

4. Nemirna ličnost – to je karakteristika osoba rođenih četvrtog dana u mesecu. Sklone su preterivanjima. Moguć im je znatan gubitak novca u srednjem životnom dobu. No isto tako, verovatan je i neslućen uzlet. Srećni događaji u poznijim godinama biće vezani za neočekivane susrete.

5. Nesigurnost u mladosti. Poteškoće s roditeljima i prijateljima. Osobe rođene petog dana u mesecu teško uče. Tek posle 35. godine života postiže se dobar položaj s pristojnim prihodima. Negde oko 50. godine donijeće veliku ljubav svog života.

6. Kao dete vrlo je osetljiva osoba. U 29. godini moguće je jedno razočarenje koje će biti preterano tragično doživljeno, ali posle će se ispostaviti da je to zapravo bio srećan događaj. Ne treba biti previše uzdržan, inače slede gubici. U 45. godini izvanredna povoljna poslovna prilika.

7. Osoba rođena sedmog dana u mesecu neposlušna je prema roditeljima. U vaspitanju se zapažaju teškoće sve do 12. godine života. Tada se budi neobuzdan poriv za slobodom. Ovi ljudi rođeni su da budu borci za slobodu, veliki pesnici, vojskovođe i osvajači.

8. Za vas se može reći da ste dete sreće. Imate mnogo prijatelja, no oko 30. godine života verovatno je veliko razočarenje, povezano s emocijama i srcem. Od 55. godine dalje u izgledu je veliki novac i sjajna budućnost. Ipak, oprez. Mnogi će pokušati da vas iskoriste.

9. Još od mladih dana zapažaju se teškoće s drugim polom. Uprkos tome, postižete veliki društveni uspeh i traženi ste. No, bezuslovno morate da budete pošteni i ozbiljni. Posle 50. godine budite oprezni s novcem. Preti vam gubitak. Vrlo je verovatno da ćete doživeti duboku starost.

10. Imaćete miran i spokojan život, do 30. godine prilično jednoličan. No u 45. godini predstoji vam zaista veliko iznenađenje. Držite oči širom otvorene kako ne biste propustili veliku životnu priliku.