Izaberite zvono i saznajte kakva budućnost vas očekuje!

Odaberite zvono koje vam se najviše dopada i otkrijte kakav savet vam nosi za budućnost!

.

Ako ste izabrali prvo zvono, inspiriše vas:

Odabir ovog zvona ukazuje da je promena deo života i da nemate čega da se bojite. Vi ste u prirodnom ciklusu rasta i jedno ili više područja u vašem životu se razvijaju (menjaju se). Prihvatite ovo i znajte da je to deo vašeg putovanja.

Nemojte se boriti protiv njega. Ako ste se osećali loše, morate sada da delujete kako biste doneli promenu - sada je vreme.

Nastavite svoje duhovno putovanje i dalje budite sami. Imate puno da ponudite svetu. Ljubav je čarobna, jer ima moć da transformiše sve stvari. Ljubav koju držite u srcu ima moć da dotakne ne samo one oko vas, već čitav svet.

Ako ste izabrali drugo zvono, inspiriše vas:

Odabir ovog zvona ukazuje da je vaša porodica duša važna. Porodica je svako koga odaberete da vam bude blizak, a ne morate nužno da budete krvno povezani. Vaša porodica može da bude blizak prijatelj s kojim ste jako povezani ili porodica u kojoj ste rođeni.

Osobe u vašoj porodici duša su važne. Veza koju imate seže dalje od ovog životnog veka. Vreme je da se povežete (gde god se nalazili u svetu i u duhovnom području).

Znajte da vaša porodična veza duša ide dublje od reči. Oni mogu da osete /znaju šta radite, razmišljate ili osećate bez da razgovorate s njima.

Ako ste izabrali treće zvono, inspiriše vas:

Ovo zvono podseća vas da bi trebalo sebe da počnete da smatrate vrednim radnikom koji postavlja temelje za bazu svoje kuće. Gledajte na svoju kuću kao na svoj život. Bilo da se radi o karijeri, novom životnom izboru, novom planu ishrane/vežbanja... Dajte sebi vremena i ne žurite.

Pobrinite se da svako područje bude dovršeno i na pravom mestu pre nego što krenete dalje. Budite usredsređeni na krajnji rezultat i uživajte u procesu.

Verujte u vašu viziju – bez zamršenog filtera straha sve je oštro i jasno. Možete videti šta vam je suđeno, šta je tačno predodređeno za vas i šta vas sada zove. Za vas više nema tame i svetla – samo život, živ, slobodan i jasan.

Izvor: Atma

Cover foto. Depositphotos/IShkrabal