Odaberite najprivlačniju pahulju i saznajte kako da popravite greške iz prošlosti!

Skoncentrišite se i pogledajte kristalne oblike na priloženoj ilustraciji. Jedan od njih će vas najviše "dozivati". On otkriva vašu nerazriješenu karmu iz prošlih života!

.

1. Nemogućnost verovanja drugim ljudima

U prošlom životu bili ste žrtva lukavosti i ismevanja, tako da danas često imate tendenciju da budete na oprezu. S vremena na vreme niste sigurni kome možete da se poverite i zbog te zbrke možda ste poklonili poverenje onima koji su vas na kraju izneverili.

U ovom životu ćete privući ljude koji će testirati vašu veru i poverenje u njih. Ključ je obratiti pažnju na intuiciju, jer znaci su uvek tu.

Na kraju, najbolje je da se otvorite ljudima kad izgradite odnose s njima. Nakon nekog vremena moći ćete da verujete njihovom integritetu, a zatim ćete moći da donesete odluku o tome da li su dostojni da budu deo vašeg unutrašnjeg kruga.

2. Sumnja u sebe i sabotiranje sebe i svojih ciljeva

U prošlom životu niste se bojali da verujete, ali često ste bili nepromišljeni, što vam je donelo loše rezultate. Vaše odluke dovodile su vas i druge u opasnost, finansijski i fizički. Zbog tih grešaka počeli ste da sumnjate u sebe tokom prethodnog života, a sena je još uvek s vama danas.

Postoji nekoliko načina na koje možete da radite na ovom problemu, nemojte nepromišljeno da donosite odluke i priznajte sebi zasluge za sve uspešne i mudre odluke koje ste doneli i dela koje ste nedavno učinili.

Drugi savet je da ne tražite previše mišljenja i savete drugih ljudi. Smernice drugih ljudi, iako dobronamerne, samo će vam izazvati veću konfuziju!

3. Napuštanje nezdravih odnosa

U prošlom životu obično ste bili izolovani sami, pa ste se osećali napušteni od strane drugih ljudi. Zato cenite svoje odnose i učinićete sve kako biste sprečili da se bilo koji odnos raspadne.

Ponekad možete da vidite samo pozitivnu stranu ili potencijal te osobe i teško je prihvatiti da taj ideal nije stvaran kada odnos počne da se raspada i nažalost, da je ponekad toksičan. Kada imate ta iskustva, imate tendenciju da se borite za odnos duže nego što je zdravo. To je rezultat teskobe zbog samoće ili nedobijanja poštovanja od drugih.

Kada naučite da prepoznajete znakove upozorenja, spasićete sebe od povređivanja i razočaranja. Ovaj izazov može da bude u bilo kom vašem odnosu, bilo da je to porodica, prijatelji, partner ili kolege.

Izvor: Atma

Cover foto: Depositphotos/Krisdog