Baka (82) bodibilder “ubila Boga” u provalniku: Slomila sto na njemu

Lopov iz SAD napravio je ogromnu grešku kada je pokušao da opljačka bodibilderku u penziji.

Ilustracija, foto: Depositphotos/voronin-76
Ilustracija, foto: Depositphotos/voronin-76
.

Naime, provalnik iz SAD hteo je da opljačka baku (82) u američkoj saveznoj državi Njujork, ali je završio u bolnici. Lopov nije ni slutio šta ga čeka, pa je u pokušaju pljačke lupao na vrata nagrađivane bodi-bilderke Vili Marfi, koja se spremala za spavanje.

Počeo je da joj lupa na vrata i tražio da zove Hitnu pomoć. Vili nije nasela, pa je on razvalio vrata, zbog čega se gorko pokajao.

.

Kako je ispričala baka Vili, iskoristila je nekoliko kućnih predmeta kojima je napala 28-godišnjeg provalnika, a počela je sa stolom. Kaže kako je razbila sto o njega, a onda je nastavila da ga udara metalnim nogama stola. Nakon što je nekoliko puta skočila na njega, otrčala je u kuhinju, uzela bocu dečjeg šampona i polila muškarca po licu dok je pokušavao da ustane.

Ali tu nije bio kraj. Marfi kaže kako je tad uzela metlu i još malo ga udarala. Kaže da je tad bio spreman da ode, prenosi Indeks.

"Pokušavam da mu pomognem da izađe iz kuće, ali je pretežak. Ne mogu da ga pomerim", ispričala je Marfi, koja je dodala kako je tad već stigla policija.

"On već leži, jer sam ga dobro premlatila. Ozbiljna sam", rekla je Marfi. "Mislim da mu je bilo drago kad su ga odvezli", dodala je ova opasna baka.

Izvor: b92.net