Zanimljivosti

Prolaz koji vas najviše privlači otkriva kakva ste ličnost - Proverite!

Jedan prolaz je vama namenjen… Koji od njih vas najviše privlači? To je put koji želite da sledite u nastavku svog života! Možda vam može pomoći u razjašnjavanju šta bi trebalo da preduzmete da biste tim putem i krenuli…

13.11.2019. - 17:00h

Ukoliko ste odabrali prolaz broj: 

1 - Vaš put je put oslobađanja
Vi ste osoba kojoj treba mnogo prostora, želite slobodu kako biste stvari odrađivali na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, a uvek imate više opcija. Nikada ne želite da budete sputani i ograničeni.

Vrlo ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite sukobe s drugima. Radije ćete se mirno odupreti. Ne volite žurbu, volite vreme za uživanje u životu. Ponekad ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2 - Vaš put je put privatnosti
Volite da putujete sami, da razmišljate, analizirate, donosite zaključke. Težite ugodnom životnom putu u kojem ima mesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mestu posvećenost sebi i svojim ciljevima.

Originalni ste i pronicljivi, svet gledate na poeban način. Često i drugi imaju koristi od vaših saveta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kad to želite vrlo ste dobro povezani s ljudima i imate mnogo razumevanja za druge.

3 - Vaš put je živopisan
Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba i želite sve da isprobate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i lepotom… Za vas je čar života put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvek želite da saznate više.

Uvek prvi započinjete razgovor i imate mnogo pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom i ljudi se uvek smeju u vašem društvu.

4 - Vaš put je uzbudljiv
Uvek idete napred u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posledice, njima se bavite kasnije. Težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge uplašile.

Privlači vas sve što je nepoznato, volite da prkosite pravilima i često ste nemarni. Uglavnom vas prati sreća. Spontani ste i neprestano tragate za novim uzbuđenjima – želite da iskoristite vreme koje vam je dato.

5 - Vaš put je put stabilnosti
Vi ste u večnoj potrazi za mirom i niste previše zahtevni. Vrlo ste sadržajna osoba, ali ponekad jednostavno ne želite da se potrudite. Za vas je savršen život onaj bez velikih briga i opterećenja, siguran i prijatan.

Volite da znate u šta se upuštate i kad god je to moguće birate lakše izbore. Život je dovoljno težak da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste i znate da podržite okolinu. Poznati ste po svojoj doslednosti.

6. Vaš put je put tišine
Cenite samoću u svim područjima života. Može proći dugo vremena, a da vi i ne osetite da ste bili sami. Volite mir i tišinu.

Želite da upijete sve lepo iz prirode i života, tražite značaj u svemu što vas okružuje. Ne volite gužvu, ali volite ljude. Cenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.

Izvor: Atma.hr

Cover foto: Depositphotos/ymgerman