Univerzum ima poruku za nas: Znate li zašto je 11. 11. poseban dan?

Danas je 11. novembar, sasvim poseban dan.

Numerologija kaže da je danas poseban dan, foto: Depositphotos/kenkuza
Numerologija kaže da je danas poseban dan, foto: Depositphotos/kenkuza
.

Tako kaže numerologija koja broj 11 opisuje kao izuzetno moćan broj, odosno kombinaciju brojeva 11 i 11 kao neverovatno moćan spoj duhovnog buđenja i moćnih početaka (11 je sam po sebi broj početka, intuicije, preokreta).

Današnji dan nam udruženim delovanjem "11 i 11" donosi snažnu energiju da probudimo u sebi nove potencijale, novu snagu da preokrenemo život ili dođemo do značajnih saznanja (pomenuto duhovno buđenje) koja nam mogu izmeniti životni put.

I što je izuzetno važno, promene koje možemo da iniciramo najčešće su pozitivne. Preokreti koji mogu da uslede ne prevazilaze naše mogućnosti nego nam samo daju šansu da iskočimo iz rutine i usudimo se da poželimo i dobijemo nešto više.

Kako kaže numerologija, univerzum nam 11.11. šalje poruku da obratimo pažnju na to šta nam govore srce i duša.

Danas su i velike šanse da sretnemo "srodnu dušu", ovo je dan susreta ljubavnika koji se sjajno razumeju, a ceo novembar je inače mesec ljubavi.

Jedanaesti novembar je posebno bio snažan prošle godine koja je bila u znaku 11, ali i ovaj 11.11. donosi jaku simboliku sa sobom.

I neće samo dan za neke biti poseban jer je neradan, nadamo se da ćete osetiti dejstvo ove simbolike.

A na poseban 11.11. rođeni su Leonardo Dikaprio i Demi Mur, baš kao i Nina Seničar. Kaže se da osobe rođene ovog dana imaju istu energiju kao i magični brojevi njihovog rođenja.

Izvor: Žena