Vozili smo se sa Ljubom Marinkovićem, vozačem na liniji 35: To što ovaj čovek radi uliva nadu i vraća veru u ljude! (VIDEO)

Zbog njega ovih dana „gore“ društvene mreže i trenutno je najpopularniji vozač GSP. Ljuba Marinković vozi autobus na liniji 35, obraća se putnicima preko razglasa, pozdravlja ih, traži slobodna mesta za starije i za decu, strpljivo čeka putnike koji žure da stignu i sve to radi sa velikim osmehom na licu.

.

Vožnja autobusima GSP u Beogradu, pogotovo u špicu, zna da bude pravi pakao. To znaju svi koji se svakim danom u periodu od 15 do 18 sati vraćaju kući s posla. Nikome tada nije ni do čega, a najmanje do gužve u autobusima.

Međutim, putnici koji se voze na liniji 35 i te kako uživaju. Neki od njih i produže još neku stanicu, samo zbog vozača. Tako je bilo sa jednom korisnicom društvene mreže Fejsbuk koja je na svoj profil okačila dugačku poruku koja je bila puna reči hvale o jednom vozaču. On je Ljuba Marinković i vožnja u njegovom autobusu je kao da se vozite sa prijateljem. Tragom te poruke krenula je i ekipa Jutra koja se provozala sa Ljubom i evo šta smo zabeležili!