Za nevericu! Patike od 320.000 dinara: U đonu SVETA VODICA, na pertlama krst sa Hristovim raspećem, na patici tekst iz Biblije

Poznata američka kompanija za proizvodnju obuće izbacila je novi kontroverzni model patika pod nazivom ‘Jesus shoes’ (‘Isusove patike’), koje su rasprodate čim su se pojavile u Internet prodaji!

.

Patike navodno sadrže vodu u đonu koja je uzeta iz reke Jordan i blagoslovljena od strane sveštenika, a na prednjem delu gde se nalaze pertle nalazi se krst sa Hristovim raspećem. Deo teksta iz Biblije nalazi se ispisan na unutrašnjoj strani patika, i to jevanđenje po Mateji 14:25, dok crveno mastilo simboliše Isusovu krv i vidi se kod jezika patika, piše Independent.

.

"Znači. Isusova obuća zaista postoji. Imaju vodu iz reke Jordan u đonu. Nemam reči", jedan je od komentara na Twitter-u.

Jedan od korisnika opisao je patike koje koštaju 3.000 dolara kao degradirajuće i pune nepoštovanja. Kako je ceo kontigent rasprodat, na sajtu je objavljeno obaveštenje da novi stiže svakog drugog i četvrtog utorka u mesecu.

.