Zanimljivosti

Da li je ovo uopšte moguće!? Beskućnica anđeoskog glasa FASCINIRALA SVET kada je u metro stanici izvela OVO! (VIDEO)

Pre nekoliko dana jedan policajac je u podzemnoj železničkoj stanici Los Anđelesa snimio ženu koja je pevala Pučinijevu operu, a taj snimak postao je pravi hit na Internetu!

Policajac Hektor Guzman je bio očaran predivnim glasom koji je odjekivao podzemnom železnicom. Podelio je video na društvenim mrežama i za kratko vreme prikupio stotine hiljada pregleda!

03.10.2019. - 15:00h

Fascinantan glas žene raspametio je sve koji su ovo videli i čuli!

“Godinama sam je viđala na stanici. Jednom sam čula pjesmu ‘Ave Marija’ i mislila sam da zvuk dolazi sa radija. Svi imaju svoju priču, pa tako i ova žena. Nisam znala da je godinama beskućnik, ali ona je živo biće, to je sve što je važno”, napisala je jedna korisnica Tvitera.

Mediji su otkrili da je reč o Emili Zamurki (52), beskućnici, koja je došla u SAD pre nekoliko decenija. Ona je medijima ispričala da je zbog zdravstvenih problema završila na ulici.

Naime, kako bi pokrila sve troškove počela je da svira na ulici, ali je njena violina ukradena, pa joj je od tada sve krenulo nizbrdo, prenosi RT.

Ona je rekla da voli da peva u metrou zbog akustike koja je podseća na nastup u sali i nada se da će joj novopečena slava pomoći da stane na noge.

“Biću jako zahvalna svakome ko pokuša da mi pomogne da se sklonim sa ulice i imam svoj dom i svoj instrument”, rekla je Emili za televiziju ABC7.

Izvor: CDM