Теst karaktera kroz svakodnevnu naviku: Kako izgleda vaša pasta za zube?

Psiholozi kažu da čak 40% naših postupaka nisu svesne odluke, već jednostavno navike. Za ono što smatrate najobičnijom rutinom, oni kažu da je deo vaše ličnosti, podsvesti i karaktera, u to se možete uveriti i pomoću sledećeg kratkog testa.

.

Rezultati:

Broj 1 - Ravnomerno prazna

Uuživate u samoći, volite da provodite vreme sami sa sobom i važite za mislioca i umetnika. Ponekad se zatvorite i živite u svom svetu, koji je isceniran u vašoj glavi. Emotivni ste, nežni, tolerantni i lako vas je ubediti. U isto vreme ste direktni i darežljivi. Uvek ste puni ideja i misli koje sa zadovoljstvom delite sa drugim ljudima.

Broj 2 - Stisnuta po sredini

Vi ste realista i aktivna osoba koja je gotovo uvek u žurbi. Niste najorganizovanija i najsređenija osoba, ali kada ste suočeni sa nekim izazovom uvek ste spremni da ga rešite. Volite da se družite sa ljudima, imate mnogo prijatelja, volite da ste u javnosti i u centru pažnje. Znate kako da postavite balans u životu i emotivno ste stabilni.

Broj 3 - Stisnuta u gornjem delu

Vi ste tvrdoglava osoba koja je spremna sve da uradi kako bi postigla svoje ciljeve. Skloni ste pesimizmu i ne verujete ljudima, pa preferirate da se oslonite na sebe. Verujete da je za uspeh dovoljno da volite sebe, ali je to dobro sve do trenutka kada to preraste u sebičnost koja će udaljiti bliske ljude od vas.

Broj 4 - Uvijena u donjem delu

Važite za čvrstu osobu koja brine o stvarima koje poseduje, ali i o ljudima u svojoj blizini. Po prirodi ste perfekcionista i ne volite da nenamenski trošite stvari jer verujete da svaka svaki predmet ima najmanje tri namene. Navikli ste da naporno radite, pa ste zbog toga odlični u onome što radite i drugi se uvek mogu osloniti na vas. Kuća vam je uvek uredna, a život organizovan do najmanje sitnice.

Broj 5 - Stisnuta svuda

Imate sposobnost da svet posmatrate iz sasvim drugačijeg ugla jer ste kreativni. Lepotu nalazite bukvalno u svemu. Teško vam je da poštujete vreme i rokove, da budete organizovani, jer vam planiranje vremena i obaveza ne ide od ruku. Ipak, zbog optimizma i otvorenog uma, to vam se često prašta. Skloni ste čestim i brzim promenama raspoloženja.

Izvor: crnobelo.rs

Cover photo: Depositphotos/merznatalia