Zanimljivosti

Ono što ste prvo ugledali na ilustraciji otkriva sa kakvim se problemima suočavate!

Koje emocije ste potisnuli, sa kakvim problemima se suočavate i o čemu razmišljate – sve ove stvari mogu da se otkriju pomoću psiholoških testova.

21.08.2019. - 17:00h

Problemi sa kojima se suočavate sprečavaju vas da se ustremite na ostvarivanje ciljeva, pa je važno da otkrijete šta vas muči i da to rešite.

Na sreću, postoje zanimljive metode, kao na primer ovaj test, uz pomoć kojih možete da otkrijete šta vam izaziva neprijatnosti.

Ovaj psihološki test će vam pomoći da otkrijete šta vas muči, a vi samo treba da pogledate ilustraciju i izaberete ono što ste na njoj prvo ugledali.

Rezultati:

Drveće

Suočavate se sa situacijama nad kojima nemate kontrolu i to vas čini anksioznim veći deo vremena. Plašite se jer u ovom periodu života morate da donesete odluke i previše je teško da izaberete samo jedan put. „Zaledili“ ste se i ne usuđujete se da napravite korak koji će vas odvesti do mesta na kojem treba da budete. Nije sve baš tako kako zamišljate, život nije toliko opasan kao što izgleda – gledajte na stvari iz drugačije perspektive.

Crni panter

Osećate se umorno, usamljeno i ne gledate dobro na stvari. Ne znate u kom pravcu treba da ide vaš život i brine vas neizvesnost. To ne znači da je svaka situacija loša, samo treba da nađete ono što vam nedostaje. Zastanite i razmislite o svojim najvećim strastima i o stvarima koje vas čine onim što jeste. Ako ste odustali od nekih stvari zbog straha, vreme je da im se vratite. Budite iskreni sa sobom.

Zebre/Žirafe

Zatvoreni ste u sebe i previše se fokusirate na sebe. Iako u tome nema ničega lošeg, važno je da ne preterujete jer ćete tako postati žrtva sopstvenih misli. Dajte sebi vremena i naterajte se da izlazite i da se zabavljate, da se vidite sa prijateljima i da radite stvari koje vam se dopadaju. Zapamtite da postoje i drugi načini na koje možete videti svet, a možete ih saznati samo ako se socijalizujete.

Porodica lavova

Trenutno se najviše suočavate sa stresom, a ono što vas zabrinjava jesu odgovornosti iz svakodnevice i sumnje koje se javljaju kada razmišljate šta će se desiti u narednom periodu. Ponekad se pitate da li ste još uvek čovek ili ste postali robot koji radi mehanički. Želite da se vratite u bezbrižno detinjstvo, ali pošto je to nemoguće, barem naučite da na svojim leđima ne treba da nosite tuđi tovar. Živite u sadašnjosti i ne razmišljajte šta će se sledeće desiti.

Izvor: crnobelo.rs

Cover photo: Depositphotos/a_taiga