Zanimljivosti

Test ličnosti: Koja žena sa slike je najbogatija? Odgovor će otkriti šta bi trebalo da promenite kod sebe!

Pažljivo pogledajte sliku i malo razmislite – koja žena vam deluje najbogatije? Odgovor otkriva mnogo o vašim stavovima o životu, a što je najvažnije – i o tome šta treba da promenite da biste bili zaista srećni.

08.05.2021. - 11:04h

Žena br. 4

Imate jedinstven pogled na svet, po čemu se razlikujete od svih drugih. Ostali ljudi vas doživljavaju kao umetničku dušu. Međutim, nije vam neophodno da se bavite slikarstvom, pisanjem, muzikom...

Vama je umetnost u krvi! Čak i da prodajete novine, vi ćete profesiji dati drugačije značenje. Ako perete sudove, perete ih na potpuno drugačiji način. Kada sređujete kuću, obavezno mora da napravite i nov raspored u sobi.

Šta god da radite, vi to radite sa velikom ljubavlju. To vas pokreće, ali, na žalost, može i da vas povredi najviše, zato što nemaju uvek i svi razumevanja za vas.

Žena br. 5

Kada se nađete u velikoj grupi ljudi, obično ste neprimetni. Ako nekome postavljate pitanje, to radite tiho, a zatim se povlačite kao da vas odgovor ne zanima. Stidljivi ste i retko pričate, ali zato pažljivo slušate.

Sve upijate kao sunđer. To vas čini dobrim posmatračem, a slušajući vi zaista mnogo učite. Prepuni ste znanja iako ne ostavljate takav utisak na ljude. Naučite da ponekad podignete glas i celi svet je vaš.

Žena br. 6

Ako bismo vas sada pitali koji je smisao života, sigurno biste odgovorili: što više različitih iskustava, putovanja i čisto uživanje. Vi ste neumorni avanturisti. Ne opterećujete se svakodnevnim sitnicama, a verovatno ste spremni da mesecima jedete sardine kako biste uštedeli dovoljno para za još jedno novo putovanje.

Mrzite i samu pomisao na kancelarijski posao. Za vas je neophodno da ste ceo dan u pokretu. Kada je u pitanju ovaj tip ljudi, većina njih prekasno shvata - za potpunu sreću je ipak potrebno i malo stabilnosti. Zato se potrudite da je izgradite.

Izvor: crnobelo.rs