Zanimljivosti

Horoskop za buduće neveste: Kakvo venčanje je predviđeno vašem znaku?

Neki ga smatraju besmislenim, drugima je svakodnevna navika, a treći se uz njega dobro zabavljaju. Bilo kako bilo, horoskop može biti i te kako zanimljiv, posebno kada opisuje karakter osobe. Kako bi moglo izgledati vaše idealno venčanje pročitajte u nastavku.

18.08.2019. - 17:00h

LAV

Lavice su vrlo darežljive i privržene porodici. Upravo zbog toga njihovo savršeno venčanje ne bi trebalo da bude daleko od njihovog doma. Glamur, kič i velika venčanja ne opisuju vaš karakter i zato bi trebalo da poslušate intuiciju i napravite ono što vam najviše odgovara.

Manje venčanje na terasi restorana ili u intimnom prostoru savršen je izbor. Tople i nežne boje, te decentni ukrasi u prostoru, idealan su odabir za Lavicu, a u tom stilu trebalo bi da bude i venčanica. Vama stara izreka savršeno pristaje - manje je više.

DEVICA

Ovaj znak opisuju detalji, preciznost i pedantnost zbog čega vaše venčanje iz snova ne može da prođe bez zanimljivih detalja kako na haljini tako i svugde oko vas. Ukrasi od cveća, dekoracije stolova i stolica, jako su vam bitni i zato je važno da ih dovedete do savršenstva i prilagodite vašim željama.

Zbog vašeg oka za detalje i ziheraškog karaktera koji ništa ne prepušta slučaju, venčanje na otvorenom nije dobar odabir. Radije odaberite restoran koji se najbolje uklapa u vašu viziju. S bojama ne možete da pogrešite jer vam pristaju gotovo sve.

VAGA

Žene vage su idealisti, što znači da njihovo venčanje ne sme da bude ništa manje od bajkovitog. Na svoj poseban dan budite princeza, upotrebite svoju romantičnu stranu i dajte sebi oduška. Ukoliko želite da sve ispadne kako ste zamišljali, najbolje bi bilo da potražite pomoć stručnjaka koji će vaše snove pretvoriti u stvarnost. Uživajte u pastelnim bojama i bogatim materijalima, kako na venčanici, tako i u prostoru u kojem će se venčanje odvijati.

ŠKORPIJA

Ono što vas najbolje opisuje je kontrola. Upravo zbog toga žene u ovom znaku neće biti zadovoljne ukoliko same ne odrade celo venčanje. Uživate u svojoj individualnosti koju morate da pretvorite u romantičnu i čarobnu stvarnost i zato je važno da pronađete prostor koji se uklapa u vaše želje.

Klasično venčanje i uređenje prostora nije za vas. Umesto ruža i lala zato radije odaberite orhideje ili ljiljane, a haljina bi trebalo da ima  bar jedan dramatični, upečatljiv detalj, poput dugačkog šlepa ili otvorenih leđa.