Zanimljivosti

Poljubaca nikad dosta: Otkrijte kako se ljube horoskopski znaci!

Način na koji ljubimo mnogo govori o našoj ličnosti, o tome jesmo li strastveni i impulsivni ili slatki i romantični. Da li ste znali da horoskopski znak može da predvidi nečiji stil ljubljenja?

12.03.2020. - 17:00h
foto: Depositphotos/kiuikson

Proverite da li je pogođen i vaš stil!

Ovan
Ovan voli da isprobava nove stvari. Harizmatičan je, strastven i entuzijastičan. Ova vrsta ljubavnika je iznenadna i vatrena. Ljubljenje u javnosti mu nije strano i uvek možete očekivati hrpu nenadanih poljubaca.

Bik
Lepo vreme, cveće i šarenilo definitivno utiču na strastvenost Bika. Oni vole u potpunosti prvo da osete usne, a ubrzo se bacaju na jezik i razbuktavanje strasti. Vole da prolaze prstima kroz partnerovu kosu, pritom uživajući u njegovom mirisu i izgledu lica. Pružaju senzualne i iskrene poljupce i fokusirani na sve aspekte života.

Blizanci
Ovaj znak je rođena koketa. Njegov um je brz kao krila leptira. Poljubac je kratak i sladak. Ne mogu ostati dugo fokusirani ali zato svaki njihov kratki poljubac neopisivo oduševljava.

Rak
Rakovi žive u skladu sa svojim osećanjima i slušaju instinkt. Ako nekoga vole, njihovi poljupci su neprocenjivi. Vole duge poljupce i zagrljaje. Partnera obasipaju poljupcima.