Ovo sigurno niste znali: 10 zanimljivosti o osobama rođenim u avgustu!

Bebe rođene u avgustu su ili Lavovi ili Device po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoleti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih. Zbog toga vam predstavljamo 10 zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u ovom mesecu.

Osobe rođene u avgustu su pouzdane, snažne i organizovane, foto: Depositphotos/Maridav
Osobe rođene u avgustu su pouzdane, snažne i organizovane, foto: Depositphotos/Maridav
.

Osobe rođene u avgustu su...

1. ...pouzdane, snažne i organizovane.
Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni, te ponosni i harizmatični. Device su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Isto su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. ...prirodno jake vođe.
Upravo zbog svoje harizme i velikog pouzdanja, osobe rođene u avgustu često znaju da se nađu na vodećim i čelnim mestima.

3. ...međusobno kompatibilne.
Lavovima vlada Sunce, te su oni zbog toga vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju i stvaraju jednu lepu ravnotežu u vezi.

4. ...najmanje složne s Vodolijama i Ribama.
Znak koji se nalazi tačno preko puta vašeg na krugu horoskopskih znakova je onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Device najmanje biti kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

5. ...vrlo pametna, ali i tvrdoglava deca.
Lavovi i Device su vrlo pametni već od malih nogu. No, zbog njihovih snažnih karaktera i inteligencije znaju da budu prilično tvrdoglava deca.

6. ...često u centru pažnje.
Lavovi su ti koji vole da budu u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da sse pridržavaju pravila. Puno umetnika i glumaca je rođeno u ovom znaku. Veliki broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo jer su vrlo harizmatični.

7. ...generalno dobri učitelji.
Oba horoskopska znaka su dobri učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu da usmere na sebe, pa im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Takođe, mogu biti odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. ...povezane uz isti kamen rođenja.
Reč je o peridotu, dragom kamenu zelene boje koji se često meša s drugim kamenom – smaragdom.

9. ...međusobno povezane cvetom rođenja.
Cvet osoba rođenih u avgustu je gladiola. Ovaj cvet predstavlja snagu i moralni integritet Lavova i Devica.

10. ...poslednje "prave" letnje bebe.
Avgust je poslednji pravi letni mesec, a Lavovi i Device su poslednji letnji horoskopski znakovi.

Izvor: Zadovoljna.hr