Mlada je "malo" preterala: Ovakvu pozivnicu za venčanje sigurno još niste videli!

Postoji nekoliko ključnih informacija koje poziv na svadbu treba da sadrži. No, što više detalja navedete, manja je verovatnoća da će vas vaši najdraži bombardovati gomilom pitanja. Ipak, ne treba ni preterati sa informacijama, treba očuvati i malo misterije pred taj veliki dan.

Ova mlada prilično je detaljna bila, foto: Depositphotos/maximkabb
Ova mlada prilično je detaljna bila, foto: Depositphotos/maximkabb
.

Pozivnica koja je objavljena na Fejsbuk grupi "That's It, I'm Wedding Shaming" počinje sa mladinim izvinjenjem što joj je trebalo toliko vremena da pošalje sve detalje, a onda slede dve stranice obaveštenja. Ona je otkrila da će za one koji ne budu mogli da dođu na venčanje biti organizovan živi prenos na Fejsbuku.

A oni koji se pojave, mogu da očekuju da će mlada nositi "ružičasto venčanicu sa zlatnim detaljima", pa gosti ne bi trebalo da nose bilo šta "boje šampanjca ili roze bilo koje vrste" na proslavi.

Obavestila ih je i da će imati prilike da jedu četiri vrste kolačića i dodala: "Imaćemo i kolačiće u čaši, kao i regularne kolače. Pazili smo da imamo lake porcije za decu, ali naravno, svi su dobrodošli. Imaćemo i regularno i bademovo mleko. Bademovo mleko biće bez šećera, sa vanilom, budući da su kolačići dovoljno slatki."

Ali, dok je mlada obavestila goste o kolačima i kolačićima, takođe ih je upozorila i zamolila da pojedu nešto pre dolaska jer na prijemu neće biti mnogo hrane. Na kraju ih je zamolila i da odgovore na pozivnicu, budući da u suprotnom neće moći da ostanu na prijemu.

Brojni korisnici komentarisali su ovo pismo, a jedna žena ocenila je da "zaslužuje da bude pozvana na venčanje, kad je već utrošila toliko vremena da pročita pismo".

- "Bademovo mleko biće bez šećera, sa vanilom, budući da su kolačići dovoljno slatki" - U ovom trenutku sam prestao da čitam! - naveo je drugi korisnik.

Pored podsmeha i šala, neki su istakli i da je organizovanje venčanja veoma stresno i da je ova količina detalja na neki način zaista slatka.

.

Izvor: Srbija danas