Bodrio je svoju verenicu tokom porođaja, a onda je odvezen u hitnu pomoć! (VIDEO)

Ben Bergvin je satima stajao uz svoju devojku Ejmi Medoks, sve dok njihova ćerka nije ugledala svetlost dana. Ovaj događaj zabeležile su televizijske kamere jer je par odlučio da učestvuje u britanskoj rijaliti emisiji "Jedno dete rođeno svakog minuta" ("One Born Every Minute'').

Porođaj, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Porođaj, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

“Kad sam saznao da čekamo dete iznenadilo me koliko sam postao emotivan i to stanje me još uvek nije napustilo”. Zatim se pohvalio da je zbog verenice odlučio 'da ostane jak', kao 'pravi muškarac'. Međutim, čim je izgovorio ove reči, Ben je pao u nesvest i srušio se na pod, a šokirana Ejmi je povikala: "Da li se on to onesvestio?!"

.

Prilikom pada glavom je udario u ventilator koji je i razbio, a onda je težinom tela pao na ormarić. Zabrinuo je verenicu koja je u tom trenutku bila pred porođajem ali i medicinsko osoblje koje ga je odmah odvezlo do hitne pomoći. Ben je zbog udarca u glavu pet i po sati zadržan na promatranju. Medicinsko osoblje odmah se pobrinulo za novopečenog oca, koji se borio da dođe sebi baš u trenutku kad je njegova ćerkica bila rođena. Morali su da procene sa sigurnošću da nisam zadobio ozbiljnije povrede.

Ben je kćerkicu primio tek nakon pet sati, kada je otpušten s odeljenja hitne pomoći, a snimak nesvestice je završio na internetu i postao pravi hit!

Izvor: 24sata.hr