Influenserka rasprodala neobičan "proizvod", korisnici društvenih mreža poludeli: "Ako ovo kupite, propašće čovečanstvo"

Bel Delfin (19) se na internetu proslavila videima u kojima preuzima lik 'nevine japanske devojčice', po uzoru na njihove animirane filmove - anime i mange.

Influenserka, foto: Depositphotos/Aratehortua
Influenserka, foto: Depositphotos/Aratehortua
.

Zahvaljujući neobičnom izgledu i razgolićenim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, Bel prati čak 3,9 miliona ljudi, a nedavno je svojim pratiocima odlučila da proda vodu u kojoj se okupala po ceni od 30 dolara po bočici. Iako je njena ideja na internetu pokrenula lavinu negativnih komentara, bočice su se rasprodale u roku od tri dana: "Ova voda nije za piće i treba je koristiti samo u sentimentalne svrhe".

.

U svojoj poslednjoj Instagram priči, Bel se obožavaocima pohvalila fotografijom na kojoj pozira kraj više desetina kutija punih bočica s kupkom koje su čekale na pošiljku 'klijentima'. Među njenim obožavocima su se našli i oni koji su s podsmehom reagovali na preduzetničke aktivnosti 'Instagram zvezde' rečima: "Neka kupuju kad su idioti".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You come home from work and you find me in your fridge...what do ya do?..

Објава коју дели Belle 19 (@belle.delphine) дана

.

Bočice vode koje je nazvala 'GamerGirl Bath Water' rasprodale su se neverovatnom brzinom, a mnogi su negodovali pa su se na Instagramu našli komentari poput: "Možemo li svi biti civilizovani i ne kupovati ovo?", "Ako ovo kupite, propašće čovečanstvo", a drugi su je pohvalili rečima: "Poštujem ovu djevojku jer zarađuje novac na idiotima. Najbolji način da zaradite novac je da ga uzmete od glupih ljudi".

Izvor: 24sata.hr