Kakav obrt: Organizovao je maskirane "specijalce" da ih presretnu na putu, ali njenu reakciju niko nije očekivao! (VIDEO)

Buduće mladoženje trude se da na najoriginalniji način zaprose svoje devojke kako bi im on ostao zauvek u sećanju. Da li je ovo originalno, bizarno, nepotrebno ili prosto glupo, procenite sami, ali da li biste na njenom mestu imali ovakvu reakciju!?

foto: Twitter printscreen
foto: Twitter printscreen
.

Na video-snimku, koji je nastao u Rusiji, vidi se kako je muškarac organizovao "presretanje" na putu. Maskirana lica su buduću mladu i mladoženju izvukli iz automobila, bacili ih na haubu, vikali i sve vreme držali u njih uperene pištolje.

.

Očigledno je da mu devojka nije mnogo zamerila ovakvu prosidbu jer je, kada je shvatila da nema opasnosti i da je njen budući muž na kolenima sa prstenom u ruci, počela oduševljeno da skače i raduje se.

Video-snimak se brzo pojavio na društvenim mrežama uz komentar: "Ovo je ludo čak i za ruske standarde."

"Psihopata", "Najgora prosidba ikada", "Moja devojka bi me nokautirala da sam ovo izveo", "Jeziv je, ima potrebu da je kontroliše i prodaje nasilje pod pretnjom oružja kao romantiku. Sve znakovi budućeg zlostavljača", "Pa se ti usudi da kažeš ne", bili su neki od komentara.

Drugi su ipak stali u obranu budućeg mladoženje.

Šta vi mislite o ovoj bizarnoj prosidbi, kako biste reagovali?