Japanski test ličnosti: Otkrijte kakav je vaš odnos sa partnerom!

Uključite maštu, odgovarajte spontano, zapišite prvo šta vam padne na pamet i na kraju pročitajte šta svaki od vaših izbora govori o vama.

Japan, foto: Depositphotos/nicholashan
Japan, foto: Depositphotos/nicholashan
.

1. Zamislite kako hodate šumom sa osobom po izboru. Ko je ta osoba sa kojom šetate?

2. Nakon nekog vremena susrećete životinju. Koja je to životinja? Kakav odnos imate s njom?

3. Nastavljate da idete šumom, ulazite sve dublje u nju. Dolazite na čistinu i tu se nalazi napušteni lavirint. Koje je veličine? Koliko su visoki zidovi lavirinta?

4. Odlučujete da uđete u lavirint, ali osoba sa kojom ste došli vas savetuje da ne ulazite. Ipak, ulazite sami. U samom središtu lavirinta nalazite čašu. Od kog materijala je napravljena? Šta ćete učiniti sa njom?

Ako ste zapisali sve odgovore, pročitajte šta oni znače:

Osoba sa kojom hodate kroz šumu je najvažnija osoba u vašem životu.

Veličina životinje koju ste sreli predstavlja vašu percepciju veličine problema sa kojima se susrećete u životu. Način na koji se odnosite prema njoj govori o tome kako se odnosite prema životnim problemima. Jeste li bili pasivni ili ste se odabrali da se borite sa životinjom?

Krivudavi putevi u lavirintu predstavljaju put koji ste izabrali za sebe u životu. Visina zidova lavirinta govori o visini vaše ambicije za rešavanje izazova sa kojima se suočavate. Nizak zid svedoči o vašoj otvorenoj ličnosti. Visoki kameni zidovi govore o zatvorenoj ličnosti. Volite da budete sami i ne volite da vam gosti dolaze nenajavljeni.

Trajnost materijala od kojeg je napravljena čaša predstavlja vašu percepciju odnosa sa osobom sa kojom ste došli u šumu. Ako je čaša plastična, vaš odnos je kratkog veka. Ako je čaša od metala, vaš odnos je trajan i na tu osobu možete da se oslonite. Staklena čaša govori o krhkosti vašeg odnosa.

Šta ste učinili sa čašom, predstavlja vaš stav prema osobi sa kojom ste započeli šetnju. Ako ste je ostavili, osećate se udaljeno od te osobe. Ako ste je poneli, sa tom osobom želite da budete bliski.

Izvor: svetplus.com