Zanimljivosti

Vanila, čokolada, lešnik, jagoda... Šta omiljeni ukus sladoleda otkriva o vama?

Osveženje od vrućina često nam pruži i obožavana ledena poslastica – sladoled. Svako ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može da otkrije nešto i o karakteru osobe. Zabavite se i pročitajte šta omiljeni ukus sladoleda govori o vama.

27.06.2019. - 09:00h
Koji je vaš omiljeni ukus?
Koji je vaš omiljeni ukus?foto: Depositphotos/gorkemdemir

ČOKOLADA
Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štaviše, često žele da budu poput vas. Obdareni ste retkim talentom o kojem većina može samo da sanja. Ipak, neretko ste i lakoverni, te volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

VANILA
Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli da predvidite. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate da cenite život sam po sebi i da uživate u sitnicama i malim zadovoljstvima.

VOĆNI UKUSI
Tolerantna ste, obzirna i odana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ''živi i pusti druge da žive''. Ustvari vam nije ni bitno šta drugi misle o vama, jer ste se vi pomirili sa svojim životnim odlukama.

STRAĆATELA
Zahtevna ste, odlučna i dosledna osoba koja se ne odriče svojih principa i uverenja. Tražite mnogo i od sebe i od drugih, te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate šta želite. Ipak, ne bi bilo naodmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za sopstveni rad i trud.

PISTAĆI
Krase vas prigušena sofisticiranost i damski maniri. Uvek ste uglađeni, uljudni, a vaš ''gospodski'' rečnik impresionira svakoga s kim razgovarate. Nije ništa neobično videti ljubiteljku pistaća na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

SLADOLED S KOMADIĆIMA ČOKOLADNOG KEKSA
Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate da čitate i kod kuće vrlo verovVatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

LEŠNIK ILI ORAH
Privržena ste, poštena, savesna i pristojna osoba. Imate visoke standarde kada je reč o tome što je ispravno, a šta nije. Uvek se bojite da ćete povrediti tuđa osećanja.

Izvor: Zadovoljna.hr