Ono što PRVO ugledate na OVOJ slici – otkriva koja vas SILA vodi!

Vaša mračna strana je skrivena sila ogromne moći koja, kad se iskoristi, može da donese velike rezultate u vašem životu. To je sila sačinjena od zvezdane prašine, onog posebnog materijala od kojeg je sačinjen svemir. Saznajmo više o njoj.

.

Šta ste prvo ugledali na slici?

1. Medvedić - Vas vodi vaše srce!

Ako je prva stvar koju ste primetili na slici medved, znači da se u vašem srcu vodi bitka. Ta bitka se uvek vodi i verovatno to pamtite još od mladog doba, piše "Meow GAG".

Medved simbolizuje sve snage nesvesnog koje nikada nisu otkrivene. Vaša nesvesna – mračna strana je mnogo moćnija u vama, kao što moćni medved kreira vašu sudbinu i stvara vašu budućnost. Kada se probudi libido, raspolažete velikom količinom energije koja može da bude kreativna ili destruktivna. S tom energijom gotovo nikad ne možete da upravljate, a što više pokušavate da je ukrotite, to je ona intenzivnija i opasnija.

Vi ste žestoka sila prirode koja ne može da se kontroliše. Bilo bi mudrije to prihvatiti. Trebalo bi da naučite kako da se prizemljite i što je još važnije, naučite kako da se smirite kroz meditaciju i ljubav. Kad prigrlite svoje osećaje, sposobni ste za velike stvari!

2. Planina - Vas vode vaše misli!

Ako je prva stvar koju ste primetili planina, onda ste vi posao koji je u toku. Zapravo, vi ste alhemijski postupak, koji uvek zahteva da budete oprezni, zahtevni i požrtvovani.

Planina simbolizuje – za alhemičare – put adepta, koji je težak i potreban je napor da se popne na vrh. Ali vrh planine je osamljeno mesto gde ima prostora samo za jednog. Duboko u vašem srcu mislite da niko osim vas samih ne može da vas razume. Ali, da li je to istina? Možda niste iskreni prema drugima i prema samom sebi. Da biste bili prihvaćeni, morate da otvorite svoje srce.

Verovatno ste stavili svoju karijeru na prvo mesto, a svoj društveni i lični život na drugo i zbog toga je vaše srce nesrećno. Zbog toga ste umorni, a iz dana u dan ovaj umor je sve dublji. Ne mora da bude tako. Ravnoteža je važna. Ljubav je sve što nam treba. Ljubav je sve što je vama potrebno. Alhemičari veruju da kamen filozofa nije na vrhu planine, već u srcu. Vi ste divna duša koja treba da bude cenjena, ne zbog svojih postignuća, već zbog nje same! Kad bi samo ljudi znali kako ste divni!

3. Drveće - Vas vodi vaš duh!

Ako je šuma sa svojim stablima prva stvar koju ste primetili na ovoj slici, onda je vaša nesvesna mračna strana više društveno orijentisana nego što bi to verovatno ikada priznali. Drveće uvek u šumi komunicira međusobno na mnogo načina, više nego što možemo da razumemo.

Njihovi koreni su međusobno povezani – odašilju i primaju signale jedni od drugih, informišući jedno drugo o kiši i upozoravajući ih na sve opasnosti. Stabla razgovaraju i tako bi trebalo i vi. Treba da se više povežete s drugima oko vas. Povežite se sa zemljom kroz uzemljenje.

Baš kao i stabla u šumi, svi smo povezani s Majkom prirodom. Ako joj se okrenemo, pomoći će nam da primimo radost i naklonost. U prošlosti ste bili povređeni, ali nemojte dozvoliti da to utiče na vas. Pronađite više prijatelja, izađite i koketirajte, smejte se, plačite i živite više! Vreme je za izražavanje svih tih snažnih emocija koje ste se skrivali. Što više iskusite, to ćete snažniji postati!

4. Mjesec - Vas vode vaši snovi!

Ako je prva stvar koju ste primetili na ovoj slici relativno mali mesec i njegove zvezde, onda verovatno ne pripadate ovom svetu.

Vi ste magična sila bajkovitog sveta, dotaknuta duhovima i entitetima koji ne pripadaju našem carstvu. Vi ste među retkima koji su povezani s nevidljivim silama ovoga sveta. U snovima vas stalno posećuju vile i anđeli koji vas savetuju.

Ti snovi stvaraju vašu sudbinu, znali vi to ili ne. Pokušajte da zapišete svoje snove. To će vam pomoći da otključate njihovu moć i da bolje razumete sebe.

Pozovite vile i naučite kako da ih pozovete u svom životu da postanete svesniji svojih moći. S druge strane, pokušajte da se povežete više s ovim svetom jer će vam to pomoći u postizanju ravnoteže u vašem životu.

Izvor: Atma.hr

Thumb foto: Depositphotos/Syda_Productions