Koju životinju ste prvo ugledali? Ovaj test otkriva šta vam je najvažnije u ljubavi!

Naša podsvest ima veliki uticaj na to kako se ponašamo, šta radimo i kako vidimo stvari oko nas. Naš podsvesni um skladišti sve što smo ikada videli, osetili i na šta smo naišli.

.

Ovaj test sa slikom i ono što ste prvo ugledali otkriva šta vam je najvažnije u ljubavi. Sve se to temelji na Frojdovoj teoriji nesvesnog uma.

Sigmund Frojd nije baš izmislio ideju svesnog nasuprot nesvesnog uma, ali ju je zasigurno učinio popularnom i to je bio jedan od njegovih glavnih doprinosa psihologiji.

Nesvesni um obuhvata mentalne procese koji su nedostupni svesti, ali koji utiču na prosuđivanje, osećanja ili ponašanje. Prema Frojdu, nesvesni um je primarni izvor ljudskog ponašanja. Kao ledeni breg, najvažniji deo uma je deo koji ne možete da vidite.

Naša osećanja, motivi i odluke su zapravo snažno pod uticajem naših prošlih iskustava i pohranjeni su u nesvesnom.

Iako smo potpuno svesni onoga što se događa u svesnom umu, nemamo pojma o tome koje su informacije pohranjene u nesvesnom. To je mesto gde ovaj test nastupa.

Pogledajte sliku iznad i neka vaš nesvesni um odabere životinju. Sada kada imate odgovor, otkrijmo šta svaki od njih znači.

Ako ste prvo ugledali lisicu

Vi ste pozitivni i romantični.

Ako ste prvo ugledali lisicu, vrlo ste pozitivni i romantični po prirodi. Ova slika predstavlja iluziju zalaska sunca zbog narandžaste boje, tek na drugi pogled otkriva se životinja. Imate vrlo jaku vezu s prirodom i u ljubavi tražite osobu sa sličnim vrednostima, piše "Mystical raven". Priče govore da je lisica prepredena i duhovna.

Karakter: Vi ste vrlo časna osoba, mudrost je vaša prirodna super-moć.

Odnosi: Sloboda je za vas vrlo važna. Ne smeta vam dugoročna veza, sve dok se ne osećate zarobljeno.

Ako ste prvo ugledali delfina

Vi ste inteligentni i mirni.

Ako ste prvo ugledali dupina, vrlo ste sofisticirani i često vas sreća prati. Što se tiče vašeg ljubavnog života, tražite inteligentnu i mirnu osobu. Vrlo ste šarmantni, ljudi vole da budu u vašem društvu i vi to volite. Pametni ste i inteligentni, što predstavlja uravnotežen stav.

Karakter: Ljubaznost, mir i harmonija opisuju vašu ličnost.

Odnosi: Želite veliku porodicu, vrlo veliku. Brinete o svima, čak i svim svojim dalekim rođacima i uvek pamtite njihove rođendane i šta im se sviđa.

Izvor: Atma.hr