Koja planina vas doziva? Odgovor otkriva pravu snagu vaše duše!

Odvojite trenutak i pogledajte svaki od ovih planinskih pejzaža i zamislite koji biste želeli da istražujete. Zamislite kako šetate planinom, kako se penjete po stenama ili kako gazite po travi i upijate ambijent.

.

Koji vas doziva? Odgovor može otkriti vašu pravu snagu duše.

Planina A: Slatki rast

Vi žudite za rastom, širenjem i svom njegovom slavom. Možda je vaša duša malo umorna od dosade i uobičajenih stvari. Život ima mnogo toga da ponudi, to znate u svom srcu. Obiluje mogućnostima, ali možda vam je teško da shvatite kako najbolje možete da iskoristite ovo obilje, piše "Mystical raven".

Želite da budete slobodni. Sva sloboda koju tražite je u vama. Zamislite da sedite na vrhu ove prekrasne planine. Sami ste, sami sa svojim unutrašnjim glasom.

Gurnite na stranu sva ometanja i dopustite sebi da sanjate. Koje plodne misli vam dolaze u glavu? Možda čak i uzrokuju lupanje vašeg srca. Govore li vam da učinite nešto, da odete negde, da se povežete s nekim? Ili ste možda već svesni želje i samo preispitujete svoju sumnju?

Inače, ovde bismo citirali ljude koji su uspeli da urade neverovatne stvari, uprkos njihovim okolnostima. Ali znamo da to neće pomoći. Znate da možete da radite ono što želite, ali dopuštate da vas um blokira. Ne dopušta vam da verujete u sebe.

Dok sedite na vrhu ove planine, možete li da osetite olakšanje? Tu ste samo vi i priroda. Ovde možete da budete sve što želite da budete. Nema stresa, nema brige. Svet je daleko. Setite se tog osećaja, slobode. Sva sloboda koju tražite je u vama.

Planina B: Magična zemlja

Dobro došli u Zemlju snova. Odabrali ste šetnju mitskim planinskim lancem gde jednorozi divlje jure i svako ima čarobnu sposobnost da manifestuje sve što želi.

Da li vam je neko govorio (ili vam još uvek govori) da se “probudite”? "Šta si umislio?" Oni kažu. "Misliš li stvarno da to možeš?" Dopustite nam da vam prenesemo, direktno s usana jednoroga. Svakako, ponekad treba da se "probudimo“.

Ali život bez nade ili malo magije zapravo je tužan. Vaša duša želi da hoda ovom mističnom plavom planinom zbog nekog razloga. Ponekad se život ne može meriti u kilogramima, dolarima, evrima, dinarima.

Ponekad moramo da dopustimo duši da vrluda, da bude inspirisana – zato što zaista imamo priliku da doživimo čarobni život.

Planina C: Dobro i loše

Samo nekolicina vas će odabrati da istražuje ovaj neverovatan planinski lanac. To su obične hridi, duboki klanci i tamne sene, samo za hrabre.

Vi ste hrabri. Imate lavlje srce. Možda samo treba da se podsetite na ovo. Bez obzira na teškoće s kojima ste se susreli, vi – više od bilo koga – možete da otkrijete način na koji ćete ta iskustva pretvoriti u nešto značajno. Možda ćete to postići kroz pomaganje drugima ili kroz svoj sopstevni rast.

Vaš život je dizajniran od strane više moći tako da otkrijete veću svrhu. Posebnu ulogu, bilo u vašoj porodici ili u većoj društvenoj zajednici.

Možda ste primetili, sunce izviruje preko vrha planine. Nova zora se približava, bolje razumete ko ste i zašto ste tako posebni. Možda je trebalo vremena, ali neke stvari se jednostavno ne mogu požurivati.

Planina D: Mirne vode

Odabrali ste planinu mira i tišine. Možda je ovo nesvesno priznanje duše da treba da "usporite", kako bi ugrabili više vremena za sebe. Vreme koje ćete provesti u molitvi, u kojem ćete komunicirati s duhovnim svetom.

Ili možda već to radite? Ako je tako, to je znak da su vaši napori urodili plodom, veza se razvija i produbljuje. To može da potraje.

Kao što možete da vidite iz ove slike, nema smisla požurivati ništa. Prilično je bezvremenski – izvan vremena, nepovezano s vremenom. Dopustite vašem oku da sledi planine. Da li vidite tačku u središtu slike? Krivulja planine nestaje iz vidokruga? One sugerišu da se još više lepote nalazi "iza ugla".

Što dublje idete sa svojim molitvama ili meditacijom, to vas neverovatniji dar čeka. Ostanite strpljivi, zapamtite da vreme ovde nema nikakav značaj.

Izvor: Atma.hr

Thumb foto: Depositphotos/foottoo