Zanimljivosti

Magični test: U koju životinju biste voleli da se pretvorite?

Ovaj test je drugačiji od ostalih. Pokazuje nam sile koje vrebaju unutar naše psihe i pokreću naše izbore. Rešite ovaj čarobni test i saznajte više o tome šta trenutno želite da privučete.

15.09.2019. - 17:00h

Životinje su duhovni arhetipovi različitih životinjskih vrsta i igraju važnu ulogu kao duhovni zaštitnici i mediji između prirodnog, duhovnog kraljevstva i ljudske vrste.

Neki veruju da su ti duhovi pomogli muškarcima i ženama da shvate svoje sposobnosti stvaranja i razvoja generalno kao duhovni i fizički entiteti. Slično konceptu životinjskih Totema videćemo šta to za vas znači, u zavisnosti od životinje u koju želite da se preobrazite.

Krenimo! U koju biste životinju želeli da se pretvorite? Hoće li to biti medved, leptir, mačka, vrana, konj, miš ili delfin? Pogledajmo!

Medved

Ja sam sila zaštite.

Medvedi se smatraju Velikim Majkama jer dugo ostaju s mladuncima, brinu se o njima i pokazuju im svet.

Ako želite da se pretvorite u medveda, morate da pogledate ove ključne reči, jer one znače nešto o vašoj ličnosti: granice, kreativnost, majčinstvo, isceljenje, lunarne misterije, moć, hrabrost.

Leptir

Ja sam sila promene.

Uz neverovatnu sposobnost da promene svoju DNK, leptiri se smatraju majstorima transformacije i u mnogim kulturama često se smatraju glasnicima, prenosi "Mystical raven".

Ako želite da se pretvorite u leptira, sledeće ključne reči mogu rezonovati s vama i razdoblje u kojem ste zapravo: transformacija, svetlost, velike promene, tranzicija, delo duha, izražavanje, kreativnost, mir.

Mačka

Ja sam sila čiste Magije.

Za mačke se uvek smatralo da poseduju čarobne moći, te da pomažu vešticama i čarobnjacima da postignu bolju usklađenost s višim područjima. U čarobnjaštvu se čvrsto veruje da mačke mogu da vide i druge nivoe, te da primete duhove, duhovne oblike i druge entitete.

Ako želite da se pretvorite u mačku, možda tražite nezavisnost ili veće razumevanje Čarobnih Misterija. Sledeće ključne reči mogu da vam pomognu da steknete veće razumevanje: intuicija, magija, unutrašnje usmeravanje, lunarne misterije, nezavisnost, oslanjanje na sebe.

Vrana

Ja sam sila mudrosti.

Vrane su vrlo inteligentna stvorenja i često se povezuju sa Svetom mrtvih, pa nije ni čudo što su obično prikazivane kako lete iznad bojišta tražeći besplatnu hranu. Vrane su sveta ptica Tota, egipatskog Boga mudrosti, kao i Odina, nordijskog kralja bogova.

Ako želite da se pretvorite u vranu, možda tražite slobodu i želite da se odvojite od svojih strahova. Neke od ovih ključnih reči mogu da vam pomognu da razumete još više: manifestacija, upozorenje, proročanstvo, ravnoteža, ispravljanje nepravde, razum.

Konj

Ja sam sila strasti.

Jedan od vrlo uobičajenih životinjskih arhetipova. Konje su ljudi u velikoj meri voleli. Možemo ih videti u prikazu kentaura – polu čoveka, polu-konja – smatrali su ih vrlo inteligentnim s izuzetnim borbenim veštinama.

Konji su svete životinje Boga mora, Posejdona. Ako želite da se pretvorite u konja, možda ćete hteti bliže da pogledate sledeće ključne reči: avanture, putovanja, sloboda, moć, strpljenje, saosjećanje, svrha.

Miš

Ja sam sila blagoslova.

Miševi se plaše mnogih, ali ih takođe poštuju. U budizmu je miš bio prva životinja koja je reagovala na Budin poziv. To je takođe životinja Boga Sunca, Umetnosti i Blagoslova i Ganeša, hinduističkog Boga blagoslova.

Ako želite da se pretvorite u miša, osim što želite da prođete nezapaženo, takođe biste želeli da razmislite šta vam sledeće reči znače upravo sada: ispitivanje, prosuđivanje, nedostatak poštenja, suparništvo, blagoslovi, božanska intervencija, obilje, zahvalnost.

Delfin

Ja sam sila kreativnosti.

Delfini se smatraju razigranim bićima s velikom sposobnošću komuniciranja i jednim od sisara koji pokazuju znakove više inteligencije.

Međutim, delfini su takođe veliki ratnici i neće oklevati da zaštitite svoju teritoriju i da napadnu bilo kakve uljeze. Budući da želite da se pretvorite u delfina, razmislite o sledećim rečima: komunikacija, razigranost, pozitivnost, strategija, muzika i meditacija.

Izvor: Atma.hr

Thumb foto: Depositphotos/interactimages