Kada joj je suprug preminuo, "napravila" ga je od kartona i sada sa njim ide svuda po svetu! (FOTO)

Pol je oduvek želeo da proputuje svet, a njegova supruga je odlučila da mu na ovaj način ispuni životnu želju.

.

Muž Mišel Bourke preminuo je od raka, ali ona nije dopustila da uspomena na njega umre sa njim. Naprotiv, Mišel je napravila kartonsku verziju svog muža i sada je sa sobom nosi na put oko sveta, prenosi Daily Star.

- Rekla sam mu da ću ga fotografisati i napraviti njegov kartonski lik, pa će on na taj način stalno putovati sa mnom - kazala je 58-godišnja Mišel.

Isprva je želela da napravi zastavu, ali se naposletku odlučila za njegov kartonski lik, spakovala ga u kofer i sa njim putuje već dve godine.

.

Sa likom preminulog supruga Paula je posetila mnoge države, ali je posebno dirnula poseta prestolnici Francuske. Rasplakala se ispred Ejfelovog tornja, a Pariz smatra veoma romantičnim, prenosi Klix.

Paul je oduvek želeo da proputuje svet, a njegova supruga je odlučila da mu ispuni životnu želju. Ona ga je odvela čak i na koncert Pola Makartnija, i na Tajland, ali i u London i brojne druge lokacije.

.

O svojim putovanjima Mišel je napisala dve knjige, i ističe kako njih dvoje uživaju obilazeći svet. Mnogi prolaznici pozdravljaju njenog muža, ali ima i onih koji ne mogu verovati u ono što ona radi.

- Otkako je umro, previše mi nedostaje, ali je zauvek u mojim uspomenama i mom srcu. Na ovaj način sam ispunila naš zajednički san o putovanjima po svetu - zaključuje Mišel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#travellingwithcardboardpaul #mosttravelledcardboardcutout - Paul and I arriving into another country

A post shared by Michelle Bourke (@bourke.michelle) on

foto: Depositphotos/dreamfoto2010
foto: Depositphotos/dreamfoto2010
.

Izvor: Telegraf.rs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#travellingwithcardboardpaul #mosttravelledcardboardcutout - last day in Singapore.

A post shared by Michelle Bourke (@bourke.michelle) on