Zanimljivosti

Spazili ste neku od ovih 13 životinja: Saznajte poruku koju vam prenose

Drevni narodi su se oduvek smatrali životinje svetim bićima i njihovo se ponašanje često koristilo kao trag

25.05.2019. - 12:00h
Leptiriću, šareniću
Leptiriću, šarenićufoto: Depositphotos/valio84sl

Soko

Jaki soko ima oštre oči i jaka krila. Ako neprestano viđate sokola ili slike sokola, to može biti znak da morate nešto bolje razmotriti pre nego što nastavite. To može biti i znak da će se u vašem životu uskoro pojaviti važan učitelj ili lekcija.

Orao

Orao je znak duhovne zaštite i predstavlja višu svest. Ako često viđate orla ili slike orla, to može značiti da transcendirate ili se uzdižete u novo područje svesti.

Vrana

Često se smatra lošim znakom, ali susret s vranom može značiti da ste spremni otpustiti nešto staro ili da ste spremni za ulazak u ciklus “smrti i ponovnog rađanja”. Vrana vrlo retko ukazuje na fizičku smrt, umesto toga to je znak nadolazećeg ponovnog rođenja.

Sova

Kada vidite sovu, to je pokazatelj da morate obratiti pažnju na svoju intuiciju i mudrost. Sova se takođe pojavljuje kao podsetnik koji govori da obratite pažnju na sve osećaje koje vam šalje intuicija dok vas pokušava uputiti u pravom smeru. Sova takođe može biti znak da se morate uskladiti sa svojom istinom i delovati autentično.

Bogomoljka

Bogomoljka nas podseća da je vreme da u naš život uđe mir i spokoj. Bogomoljka dolazi kao glasnik koji nas podseća na moć mirnoće i stvaranje prostora u našem životu za stvari u kojima uživamo. Ako stalno viđate bogomoljku, to može biti znak da postoji poruka na koju morate obratiti pažnju ili nešto možda propuštate.

Gušter

Ako više puta vidite guštera, to može biti pokazatelj da trebate više pažnje posvetiti svojim snovima i ciljevima. Možda ste izgubili iz vida što sve možete postići ili možda gajite negativne osećaje prema vašim sposobnostima da biste postigli sve što želite. Gušter je podsetnik da imate moć i da trebate više vremena posvetiti negovanju najvišeg puta.

Zmija

Zmija je snažan je podsetnik na vašu životnu silu i vaše strasti. Ako stalno viđate zmije ili slike zmija, morate obratiti pažnju na svoje strasti i staviti više energije u njihovo ostvarivanje. Videti zmiju može takođe ukazivati ​​da ulazite na mesto isceljenja i obnove.

Pauk

Pauk nosi snažan simbolizam stvaranja i duhovne povezanosti. Kada često viđate pauke, to može biti znak da morate prilagoditi svoj kreativni potencijal i pratiti sve ideje ili inspiracije koje morate stvoriti. To može biti i znak vaše povezanosti s duhovnim svetom, a može i ukazivati na to da vam duh pokušava poslati poruku ili podsetnik na tu vezu.

Vilin konjić

Vilin konjić je podsetnik da niste sami i da ste zaštićeni, čuvaju vas vaši anđeli čuvari i duhovni vodiči. Ako stalno viđate vretenca, to znači da ste na pravom putu i da ste krenuli u pravom smeru.

Bubamara

Bubamara se obično smatra znakom sreće i ukazuje na to da stvari idu u vašu korist. Ukoliko često viđate bubamare ili slike bubamara, to može biti znak da trebate biti zahvalni za sve što imate i što vam život pruža. Bubamara takođe ukazuje da je dobar trenutak da krenete naprijed i počnete ostvarivati svoje najveće snove i želje.

Leptir

Leptir vam se pojavljuje da vas podseti na moć preobrazbe i na to da se unutrašnja promena mora dogoditi pre nego što se manifestuje spoljna promena. Ako često viđate leptire, to može biti znak da trebate promeniti ili otpustiti neke misli ili osećaje koji vas zadržavaju.

Vuk

Ako često viđate vuka ili slike vuka, to može značiti da je vreme da obratite pažnju na ljude s kojima se okružujete. Vuk može ukazivati da trebate naučiti kako prihvatiti pomoć od drugih.

Lisica

Lisice dolaze kao podsetnik da bi mogli usvojiti drugačiji pristup vašem životu. Ako često viđate lisice ili slike lisica, možda morate izmeniti i prilagoditi svoje razmišljanje o nečemu i način na koji pristupate stvarima. Lisice takođe mogu doći kao podsetnik da trebate potražiti radost, ne uzimati stvari tako ozbiljno i da se trebate smijati malim stvarima.

Izvor: espreso