Zanimljivosti

Odaberite čarobnu pticu sreće i uživajte u daru koji vam donosi!

Iz bajki i pesama mnogi od nas znaju da negde na ovom svetu postoji čarobna ptica sreće koja može da ispuni svaku želju! Neki izvori tvrde da je ova ptica nebesko plava, a drugi – da je blistavo vatrena.

15.05.2019. - 17:00h

Danas imamo zanimljiv test za vas. Zamislite da šetate po vrtu i da ste pronašli tajno mesto. Tamo sede različite ptice na granama stabla.

Izaberite jednu od njih i ona će vam pokloniti dar.

Ptica 1.
Ova ptica je doletela i donela svoj dar u obliku pozitivne energije koja će vas pratiti u budućnosti. U poslu ćete biti srećniji nego ikada, piše "Spirtual posts".

Slobodno učinite ono oko čega ste se dvoumili! Iznad svega, ne zaboravite da slušate sebe.

Ptica 2.
Odabrali ste pticu ljubavi. Ona vam obećava sreću u ljubavi. U bliskoj budućnosti, vaše oči će zasijati sjajnije od dijamanata. Osim toga, naći ćete zajednički jezik s vašim partnerom, prijateljima i kolegama.

Možete da rešite svaki sukob s bilo kim. Zato je vreme da pitate šefove za unapređenje ili odite na romantično putovanje.

Ptica 3.
Odabrali ste običnu pticu. Sve što vam može dati jeste njena pesma. Ništa drugo vam i nije potrebno. Uostalom, magija je u vama. Možete da učinite sve što želite.

Rođeni ste pod srećnom zvezdom. Zato samo verujte u sebe.

Ptica 4.
Uhvatili ste pticu sreće! U idućem mesecu imaćete sreće u svemu. Vaša intuicija pomoći će vam da razumete gde treba da idete.

Nadalje, čeka vas prijatno iznenađenje za dve nedelje. Dakle, nemojte gubiti vreme. Sve će biti sjajno!

Izvor: Atma.hr
Thumb photo: Depositphotos/Nearbirds