Lukas Mura ispisao istoriju Totenhema, dao tri gola, trećim presudio u poslednjoj sekundi za prvo finale LŠ! (VIDEO)

Fudbaleri Totenhema uspeli su da pobede Ajaks sa 3:2 usred Amsterdama i tako naprave veliki preokret anuliraju prednost rivala iz prvog meča od 1:0 i prođu u finale Lige šampiona, i sve to zahvaljujući Brazilcu Lukasu Muri.

Heroj utakmice, foto: tanjug/AP Photo/Martin Meišner)
Heroj utakmice, foto: tanjug/AP Photo/Martin Meišner)
.

Posle 2:0 za Ajaks, Brazilac je prvo u 4 minuta uspeo da zatrese mrežu dva puta i izjednači, da bi bukvalno u poslednjim sekundama susreta uspeo da postigne svoj treći gol na meču za istorijsko prvo finale Totenhema.

.

Mura je ušao u istoriju Totenhema jer će Spursi zahvaljujući njegovim golovima prvi put u istoriji igrati finale LŠ.

"Svi su heroji, ali je Mura superheroj. Od prvog do poslednjeg. Teško je bilo u prethodnih pet godina. Moram da pomenem i svoju porodicu. Ovo je nagrada za njih. Moramo biti spremni za sledeću utakmicu u nedelju, a onda se spremiti za finale", rekao je trener Poćetino i zaplakao.

Lukasa Mura plakao kad je video kako su reagovali njegovi u Brazilu kada je dao poslednji gol (VIDEO)

Heroj pobede Totenhema u revanš utakmici polufinala Lige šampiona Lukas Mura je emotivno reagovao kada je video kako je njegov gol dočekan u rodnom Brazilu.

Trostruki strelac u pobedi nad Ajaksom je posle utakmice dobio šansu da vidi kako je reagovao jedan komentator na njegov pogodak u poslednjim sekundama meča.

"Teško je opisati ovaj momenat... Ovo je bio moj san, još od momenta kada sam prvi put zaigrao u Ligi šampiona", rekao je Mura.

.

Izvor: telegraf.rs/ b92.net