Ovo je Titov unuk: Saša Broz objavila fotografiju svog mlađeg brata Andreja i čestitala mu rođendan!

Titova unuka Saša Broz na Instagramu je posvetila objavu mlađem bratu Andreju, kog javnost nema priliku često da vidi.

foto: Printscreen/Instanstagram/brozsasa/
foto: Printscreen/Instanstagram/brozsasa/
.

"Srećan rođendan, Andrej i zapamti da imaš najbolju sestru na svetu! Volim te", napisala je Saša uz nekoliko njihovih zajedničkih fotografija. Otkrila je i da je Titov unuk proslavio 46. rođendan i da su se zajedno družili na zagrebačkom Britancu.

Inače, Andrej je diplomirao na moskovskom univerzitetu i radi kao konsultant. Za razliku od starije sestre Saše, Andrej je veoma malo poznat u hrvatskoj javnosti i čuva privatnost.

.

Sa sestrom je veoma blizak, a ona je na društvenim mrežama ranije objavljivala neke njihove uspomene iz detinjstva. Jednom prilikom je otkrila šta su poklonili Josipu Brozu Titu za Novu 1978. godinu.

"...ovu fotografiju brat i ja poklonili smo dedi 78-e za Novu godinu. Bila je u velikom staklenom ramu koji je mama donela iz Italije. Držao je na svom radnom stolu u kabinetu na Brionima. Početkom 90-tih je nestala. Odnosno neko je 'posudio'. Nadam se da poštovatelj burazovog i mog lika i dela redovno briše prašinu sa nje i da mu se slaže uz ugaonu garnituru", napisala je uz tu fotografiju.

Izvor: index.hr