Čaroban i tajanstven: Izaberite Mesec koji vas najviše privlači i otkrijte poruku koju vam nosi!

Mesec, čaroban i tajanstven, takođe može da definiše aspekte vašeg života i vaše ličnosti.

.

Odaberite mesec koji vam se najviše dopada i otkrijte detaljan opis vaše ličnosti, vaših sposobnosti i posebnu poruku.

1. Sposobni i orijentisani na postignuća

Vi se karakterišete kao energična, optimistična osoba s puno samopouzdanja. Osećate da morate stalno da radite kako bi pronašli sigurnost i želite da stvorite bazu materijalnog blagostanja jer smatrate da je sigurnost rezultat rada i stabilnog doma, piše "Conscious reminder".

Vaš glavni izazov je da budete tolerantniji prema sebi, jer možete da postanete neumoljiv i strog sudija.

Obratite pažnju na to kako se prema sebi odnosite kada pogrešite (reči koje koristite, ono što radite), poštujte sebe, prihvatite svoje greške i radite s ljubavlju i odlučnošću da ih rešite. Mnogo je bolje postati neko ko će ostvariti svoje snove nego biti sopstveni krvnik.

2. Kreativni i perceptivni

Vi karakterišete sebe kao praktičnu, ljubaznu, emocionalnu osobu koja uživa u najboljim stvarima u životu. Vrlo ste povezani sa senzualnošću materijalnog sveta i želite oko sebe da izgradite estetsko i emocionalno okruženje.

Imate tendenciju da preterujete: ostajete budni do ranih jutarnjih sati gledajući filmove ili slušate muziku, jedete više nego što je potrebno i jedete lošu hranu, a to sve redukuje stepen vaše energije.

Malo umerenosti u intenzitetu življenja i malo više organizacije vašeg vremena i energije pomoći će vam da pojačate vedrinu vašeg života, vašeg rada i svega što stvorite.

3. Energični i temperamentni

Vi karakterišete sebe kao osobu koja želi da ima samopouzdanje i snagu karaktera, a koja će istovremeno biti važna u svetu. Uvek nastojite da održavate dobre uslove kako bi se osigurala vaša dobrobit i dobrobit vaših voljenih osoba.

Smatrate prijateljstvo paktom uzajamne zaštite, što vas čini odanim i jako se bojite da ne budete izdani – i to je mesto gde leži vaš veliki izazov: poverenje. Stalno ste nepoverljivi, a to zna da bude strašno iscrpljujuće.

Odabirete svoje društvo vrlo dobro i zato dajte svoje poverenje drugima bez straha, s poverenjem, ljubaznošću i bez rezerve, jer sve što dajete uvek će vam se vratiti. Na taj način će vaš život biti znatno mirniji, ispunjeniji, srećniji i zadovoljniji.

4. Osetljivi i saosećajni

Imate veliku želju za dobrim delima i želite da budete nagrađeni za njih, zato ste postali veoma topla osoba koja se uglavnom usredsređuje na zadovoljavanje tuđih potreba. Ponekad se ne odmarate dovoljno ili ne odvajate dovoljno vremena za ispunjenje sopstvenih želja i potreba.

Mnogo puta ste izgradili svoj imidž kroz druge, što je moglo da stvori neku vrstu zavisnosti i to je upravo mesto gde leži vaš veliki izazov: prepoznati svoju važnost, svoje talente i svoju vrednost.

Vi ste osoba obdarena divnim talentima i osećajima – istražite ih, upotrebite ih i napravite s njima prekrasne stvari u svom životu. Pomaganje drugima je u vašoj prirodi, ali ponekad samo treba da mislite na sebe i da pomognete sebi da postanete ispunjeni, zadovoljni i srećni.

5. Nemirni i istraživački raspoloženi

Vi karakterišete sebe kao znatiželjnu, objektivnu, kulturnu osobu, kao plemenitog promatrača. I iako možete da budete prijateljski raspoloženi i uključeni u konverzaciju, najviše volite da budete sa svojim voljenima ili jednostavno da provedete kvalitetno vreme u samoći. U vašem umu uvek je velik protok ideja i zbog toga ponekad patite od nesanice i stresa.

Vaš glavni izazov je više verovati u sopstvenu intuiciju (glas vašeg srca koji čujete u svom umu) i pripremiti svoj um da živi u pozitivnom skladu, jer što više to činite, brže ćete eliminisati prepreke i ideje koje vas sprečavaju da postignete istinsku sreću u svom životu i postanete iskrena, ispunjena i zadovoljna osoba.

Zapamtite da ako dopustite srcu da bude vaš kompas, vaš um – vaša mapa, a duša – vaš vodič, nikada nećete biti izgubljeni.

6. Skladni i ugodni

Vi karakterišete sebe kao strpljivu osobu koja jako ceni smirenost (u nekim slučajevima draže vam je da zadržite mir nego da budete u pravu) i koja uživa u jednostavnim užicima života: ostati kod kuće i gledati film, uživati u tišini parka s porodicom ili prijateljima, otići u mali, obližnji restoran. Vi ste vrlo aktivna i talentovana osoba, ali želite da pobegnete od gužve, uznemirenja i užurbanog tempa.

Proveli ste mnogo vremena razmišljajući o budućnosti, što izaziva veliku anksioznost i to je vaš veliki izazov. Koliko puta ste sebi upropastili dobar dan razmišljajući o stvarima koje se nikada nisu dogodile?

Ako nastavite da razmišljate o budućnosti, time ćete smanjiti svoju sreću, sposobnost i energiju, a povezivanje s vašom sadašnjošću pomoći će vam da budete gospodar vašeg života.

Izvor: Atma.hr/Suzana Prnjak