Zbog bizarne figure dobijala je jezive komentare: Pre 2 meseca se porodila i niko ne može da veruje kako sada izgleda

Sofija se proslavila svojim tananim strukom koji ljude potpuno ostavlja bez teksta. Svi su joj poručivali da izgleda kao "košmar" a sad je pokazala figuru posle porođaja i ponovo zapanjila ljude.

.

Pre tačno sedam nedelja je Sofija Vegas, nemačka rijaliti zvezda, rodila ćerkicu kojoj je dala ime Amanda. Dete je dobila sa biznismenom iz Amerike, Danijelom Čarlijerom. Sofija je, podsetimo, 2017. godine izvadila četiri rebra kako bi imala što uzaniji struk i time zadobila pažnju javnosti.

Za tako kratko vreme, Sofija je uspela da skoro pa potpuno vrati svoju figuru pre trudnoće. Kako je sama rekla na Instagramu, ostalo joj je da izgubi još dva kilograma kako bi bila na istoj kilaži.

Sofija je, otkrila je, na strogoj dijeti i režimu vežbanja.

.

- U toku trudnoće dobila sam 13 kilograma, a izgubila sam 11. Mislim da je to sjajno, ali ova poslednja dva kilograma su neverovatno tvrdoglava - poručila je putem Instagrama.

Ljudi su zapanjeni time koliko je brzo uspela da vrati figuru kakvu je imala pre porođaja, ali je ne ohrabruju u naporima da se što pre vrati na istu kilažu.

- Ženo, imaš potpuno pogrešne prioritete. Uživaj u detetu i poveži se sa njim - poručuju joj.

.

Izvor: Žena.blic