Ronaldo ja za nju "mala beba"! Nećete verovati šta ova devojka radi sa loptom i to u uskoj mini haljini i štiklama!

Snimak devojke koja obučena kao za izlazak majstorski izvodi akrobacije sa loptom, osvojio je internet. Harijet Pavlou je pokazala svoje umeće pimplovanja sa sve visokim štiklama na nogama.

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot
.

Ova fristajl fudbalerka je postala veoma popularna zahvaljujući svom talentu koji često prikazuje objavljivanjem snimaka na Instagramu.

Harijet (28) je inače bila član FK Arsenala i mlade reprezentacije Engleske, ali je odustala od timskog sporta jer je živela daleko od Londona gde je trenirala.

- Počela sam da igram za Arsenal, ali mi je postalo teško da putujem do Londona jer sam živela veoma daleko, pa sam prestala. Davala sam i golove, ali sam više bila na pozicijama iza napadača, u ulozi desetke - rekla je ona.

Ipak, umeće sa loptom joj je ostalo strast, koju deli sa brojnim obožavaocima preko društvenih mreža. Uglavnom pimpluje u patikama, ali ponekad objavi i snimak gde pokazuje da joj štikle nimalo ne otežavaju da barata loptom.

Objavila je čak i snimak na kojem imitira Kristijana Ronalda, nakon čega su je mnogi nazvali "kraljicom fristajl fudbala".

.

Izvor: blic.rs