Zanimljivosti

Sve piše na licu: Kakvi smo u ljubavi i seksu, koliko smo verni, slobodni, maštoviti...

Pokaži mi lice i reći ću ti kakav si u partnerskom odnosu - poručuje seksolog Trejsi Koks. Proučavajući drevna kineska učenja, ona je zaključila da nam na glavi tačno piše kakvi smo u ljubavi i seksu, koliko smo slobodni, verni, topli, maštoviti...

06.03.2019. - 14:30h
Crte lica otkrivaju kakvi ste u ljubavi
Crte lica otkrivaju kakvi ste u ljubavifoto: Depositphotos

Ako je verovati njenoj teoriji, onda stvari stoje ovako:

Oči

Ukoliko imate tamniju boju očiju znači da ste strastveni, topli i otvoreni. Plavooki i zelenooki su kreativni u seksualnom životu, ali često i neverni partneri, dok su smeđooki još veći avanturisti, važe za rođene pustolove.

Usne

Velike i pune usne otkrivaju senzualne, nesebične ljubavnike, a mala maštovite i inventivne. Punija donja usna karakteristična je za hedoniste u svemu, pa i u ljubavi, dok je tanka donja odraz svedenih, hladnih i rezervisanih.

Nos

Mali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadole - senzualnosti. Osobe sa krivim nosom su veoma strastvene, dok su one sa prćastim romantične i verne.

Uši

Osobe sa malim ušnim resicama su otvorene i predane u vezi, a one sa većim ušima važe za senzualne i strastvene ljubavnike koji vole i da "švrljaju".

Obrve

Retke i kratke obrve su asocijacija za požrtvovane i predane u ljubavi, koji, međutim, nemaju bogatu želju za seksom. Za one koji imaju guste, kaže se da su senzualne, ali neretko i neverne.

Izvor: Večernje novosti