10 razloga zbog kojih su osobe rođene u martu zaista posebne!

Osobe rođene u martu su kreativne, energične i strastvene. Vole da uživaju u životu i da pokazuju svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost. Ovo su njihove glavne karakteristike:

Vole da uživaju u životu i da pokažu sve svoje talente!, foto: Look Studio/Shutterstock
Vole da uživaju u životu i da pokažu sve svoje talente!, foto: Look Studio/Shutterstock
.

1. Osobe rođene u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro procenjuju karaktere. Vole da posmatraju i procenjuju druge ljude, pa ih je teško prevariti.

2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umetničku “žicu“. Ističu se u likovnoj umetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše pevača i svirača među ljudima rođenima u martu.

3. Velikodušne su i saosećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u martu su povučene i misteriozne kad je reč o njihovom privatnom životu. Vole da sanjare u samoći, miru i tišini, pa izbegavaju bučna mesta i gužvu.

5. Verne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo, pa će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima.

6. Vrlo su prilagodljive, pa znaju da se snađu i u “nemogućim“ situacijama. Smele su, energične i sposobne za multitasking odnosno za obavljanje više poslova odjednom.

7. Vole da putuju i uživaju u novim i uzbudljivim stvarima, stoga im odgovaraju promena okoline i boravak u prirodi.

8. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom, pa nisu podložne tuđim uticajima.

9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov entuzijazam je zarazan. Šire radost gde god se nalaze i znaju da se smeju i u najtežim trenucima.

10. Njihova strastvenost često ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo poverenje, piše Zadovoljna.hr.

Dragi kamen: akvamarin

Pas: bostonski terijer

Cvet: narcis