Na koji cvet će sleteti leptir? Odgovor otkriva istinu o vašem odnosu s partnerom!

Predstavljamo vam još jedan test koji na zanimljiv način analizira vaš odnos s partnerom. Odaberite jedan cvet i saznajte koji ste tip ličnosti i kakav temperament vas krasi.

.

Sve što treba da uradite, jeste da odaberete cvet za koji mislite da će na njega sleteti leptir.

Koji ste izabrali?

Cvet A - Srećniji ste kad ste u vezi!

Analiza temperamenta: Vi niste neko ko slepo žudi za odnosom samo zbog toga da biste bili u vezi. Međutim, srećni ste i ispunjeni kad ste s nekim posebnim. Volite da doživljavate posebne, male stvari s ljubavnim partnerom, a osećaj stabilnosti donosi vam radost. Takođe, mislite da nije zabavno živeti sam, piše "Mystical raven".

Niste neko ko se oslanja na to da će ga druga osoba usrećiti, ali uvek će vas usrećiti ako vam se dogodi da pronađete dobru vezu.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvet B na ovom testu.

Cvet B - Nećete započinjati vezu ako niste uvereni da volite tu osobu!

Analiza temperamenta: Stvarno ne volite da razmišljate o ljubavi, ali to ne znači da negativno gledate na nju. Osećate da je život kratak i da pronalaženje ljubavi nije krajnji cilj. Ne želite da budete u vezi samo da bi bili u vezi. Želite da pronađete pravu ljubav s nekim. Nećete se obvezati sve dok ne budete potpuno uvereni da je ta osoba neko koga volite duboko. Srećni ste sami i osećate se ispunjeni svojim hobijima i interesima.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim tko odabere cvet B i C na ovom testu.

Cvet C - Vi ste neko ko uživa u slobodi!

Analiza temperamenta: Vi ste neko ko može da živi srećno sasvim sam! Međutim, niste neko ko kaže: “Nikada neću biti u vezi s nekim!” Razumete vašu slobodu i želju da budete sami. Vi ste nezavisna osoba, pa ste prilično dobri u donošenju sopstvenih odluka. Mislite da je vaše vreme vrlo važno i da je bolje za vas da živite sami! Ako ne pokušavate da razmišljate o teškim delovima veza, moći ćete da razmišljate o ljubavi i romantici u pozitivnijem svetlu!

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvet C na ovom testu.

Cvet D - Stvarno želite da budete u vezi!

Analiza temperamenta: Stvarno želite da upoznate nekog posebnog! Često se osećate usamljeno i srećniji ste kada možete da se oslonite na nekog drugog. Kada razmišljate o sreći, mislite na porodicu, prijatelje i partnera. Važno je da imate stabilne emocionalne veze, porodicu, ljubav i brak. Srećni ste kad se družite.

Preporuka partnera: Vi ste neko ko se može prilagoditi bilo kom partneru. Vi ste dobar slušalac i razumni ste. Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvet A ili D na ovom testu.

Izvor: Atma.hr