Paunovo pero koje vas najviše privlači, otkriva šta bi trebalo da menjate u životu!

Evo još jednog zanimljivog testa. Samo treba da odaberete jedno od četiri paunova pera. Ono koje vam se najviše dopadne, reći će vam na šta bi trebalo da obratite pažnju i za koji korak je napokon došlo vreme…

.

Paunovo pero A

Imate zbog čega da budete zahvalni u životu. Odvojite nekoliko minuta i izrazite zahvalnost za svako područje svog života, piše Spirtual posts.

Ljubav, zdravlje, prijateljstva, duhovnost i finansije. Zastanite, promišljajte i uživajte. Ovo je vrlo pozitivan znak.

Paunovo pero B

Vreme je kretanja. Bilo da planirate zasluženi odmor, odlučujete o novim mogućnostima u karijeri, bilo da se selite ili menjate svoja uverenja.

Vreme je da pomaknete energiju unutra ili oko sebe. Promena i kretanje biće pozitivni pa ozbiljno razmišljajte o onome što želite …. i ostvarite to.

Paunovo pero C

Vaši vodiči i anđeli su oko vas kako bi vam pomogli da oslobodite svoje emocije, misli ili ponašanja koja vas pritiskaju na mentalnom, fizičkom, emocionalnom ili duhovnom nivou. Poricanje bola neće učiniti da on nestane, a sada ste dovoljno jaki da se iscelite i oslobodite.

Uzmite vremena za razmišljanje ili samo sedite i budite mirni. Dopustite da isceljujuća ljubav i svetlost teku kroz vas i dajte dopuštenje za oslobađanje neželjenih osećaja. Spremni ste za ovo. Samo verujte.

Paunovo pero D

Vi ste umetnik s velikom maštom i osetljivošću. Nažalost, niste uvek u stanju da ostvarite svoje vizije, tako da žonglirate sa svojim mislima i stalno tražite nove metode koje će vam omogućiti da se izrazite.

Često ne obraćate pažnju na detalje u vašem danu i najveća prepreka na vašem putu do uspeha je strah da vas svet neće razumeti.

Izvor: Atma.hr