Ovih 10 stvari nijedna žena ne bi trebalo da ima u svom domu

Vaš dom govori mnogo o vama! Upravo zbog toga je potrebno eliminisati određene stvari iz njega koje vas baš i ne predstavljaju u najboljem svetlu. Evo šta svetski poznati dizajneri kažu koje to stvari nikada ne bi trebalo da zauzimaju mesto u vašem domu.

Vaš dom mnogo toga govori o vama..., foto: Depositphotos
Vaš dom mnogo toga govori o vama..., foto: Depositphotos
.

Veštačko cveće
Ukoliko ga imate, kao da šaljete poruku: “Odustala sam i za mene nema nade”. Zamenite ga svežim cvećem. Ukoliko niste u prilici, bolje je da nemate nikakav nego aranžman od veštačkog cveća (plastičnog, platnenog).

Ramovi za fotografije u obliku kolaža
Ovo se odnosi na onaj koji je ispunjen fotografijama vas i vaših prijatelja iz studentskih dana. Radije odaberite posebne ramove u koje ćete staviti najomiljenije fotografije. Svakako ne želite da vas neko pita “Ko je ta zgodna plavuša na slici?” (a to niste vi!).

Plišane igračke (posebno na krevetu)
Napravite mesta za “ljudsku” ljubav. Svi se sećamo omiljenih plišanih igračaka i to je mesto gdje one i treba da ostanui – u našem sećanju.

Inspirativni citati
Inspirativni citati bilo koje vrste (zalepljeni, uramljeni, pričvršćeni iglicom) “posetiocima” vašeg doma mogu da deluju kao poziv u pomoć.

Jeftina posteljina
Kvalitetna posteljina će vam pomoći da se osećate kao kraljica! Prefinjena žena treba da ima lepu i udobnu posteljinu. PS: Krep posteljina nije posteljina!

Razbacana šminka i proizvodi za negu
Naravno da ćete ih koristiti, ali bi bilo i više nego dobro da drugi ne vide šta to sve korisite kako biste se ulepšali. Držite šminku i proizvode za negu na “skrovitim” mestima u kupatilu, kako ne bi odmah svima “upali u oči”.

Kolekcija lutaka iz detinjstva
“Kolekcionari” su zarobljeni u fazi detinjstva. Vi ste odrasla žena, zar ne?

Porodične fotografije u spavaćoj sobi
Koliko god da volite svoju porodicu, držite njihove fotografije u dnevnom boravku. Sva ostala mesta nisu nimalo privlačna za njihovo držanje.

Mnoštvo fotografija vaših ljubimaca
Da, sigurno ih volite i sigurno su neverovatno slatki, ali zaista nema potrebe da njihove brojne fotografije držite po ceeloj kući. Jednostavno, to nije ni ukusno ni privlačno.

Nameštaj koji se ne slaže
Previše različitih stilova može biti zbunjujuće. Naravno, monotoniju uvek možete da razbijete pomoću detalja (zavese, tepih i drugi mali detalji), ali uvek je dobro, kada su veći komadi nameštaja u pitanju, odabrati jedan stil i držati se njega.

Izvor: minimagazin