Zanimljivosti

Potrebna vam je promena? Izaberite kartu i saznajte kakva!

Ponekad osećate kao da nemate dovoljno podsticaja ili bilo kakve motivacije da preduzmete akciju. Pa, ako je to slučaj, možda će vam ove karte pomoći.

02.05.2020. - 19:30h
Koja karta vas doziva?
Koja karta vas doziva?foto: Depositphotos/Sunny_Lion

Pogledajte ove tri karte, poslušajte svoj unutrašnji glas i intuiciju i odaberite jednu.

Karta koju odaberete nosi vam poruku. Možda će vam biti od koristi, a možda će vas i inspirisati. U svakom slučaju, dobro se zabavite. 

Karta br. 1
Vaš život je poput ugodne i tople močvare. Dobro je, ali zaslužujete više. Možda negde u sebi osećate da dolazi do sazrevanja, ali se bojite da to iskoristite, piše "Zen magazine". Nemojte se bojati promene.

Ova karta će vam doneti povoljnu promenu uživotu. Videćete!

Nemojte se bojati. Imate li san? Započnite s primenom! Ako nemate cilj, postavite ga i hrabro krenite u proces njegovog ostvarivanja!

Karta br. 2
Vas zadovoljava kada sve radite za druge, bez ikakve pomoći ili naknade zauzvrat. Vreme je da se pobrinete za sebe. Usredsredite se na sopstvene planove.

Naravno, altruizam je plemenita stvar. Ali vreme je da izađete iz senke.

Imate sjajne izglede. Iskoristite ih i videćete kako se vaš život menja. Vreme je za vaš uspeh. Dakle, nemojte se bojati da delujete. Sve je u vašim rukama. Samo morate posegnuti i uzeti šta vam se nudi.

Karta br. 3
Ova karta pokazuje da ste jako radoznali i hrabri. Volite sve vrste avantura. Zašto ne? Uostalom, život moramo da ispunimo prijatnim emocijama i iskustvima.

Ova karta takođe govori da bi trebalo da protresete svoj život.

Morate da probate nešto novo. Odite na izlet ili se prijavite na neke zanimljive kurseve. Ovo će vam pomoći da se opustite i da pronađete sreću i radost koja vam je potrebna i koju zaslužujete.

Izvor: Atma.hr