Đubre je krivo za sve! Turisti se bahatili pa im sada sledi deportacija

Britanska porodica odmarala se u Novom Zelandu, a sada Novozelanđani traže način kako da ih izbace. Pogledajte šta su to uradili ovi turisti kada svi tako žarko žeke da ih vrate kući...

.

Britanski turisti proveli su popodne na plaži Takapuna u Novom Zelandu i svo đubre ostavili za sobom. Njihovo bahato ponašanje snimila je devojka Krista Kurnou i objavila na društvenim mrežama.  Njena objava podeljena 7,5 hiljada puta, a malo je reći da je razbesnela Novozelanđane... 

Evo šta je Krista objavila:

"Uživala sam u lepom popodnevu na plaži Takpuna kada se jedna porodica, njih 12, sa dve bebe i jednim dečakom, pokupila i otišla, a da za sobom nije pokupila đubre. Pili su pivo i čini se da su svi bili pijani", navodi ona.

.

Krista kaže da su otišli do njih i zamolili ih da ne odlaze dok ne pokupe svo đubre koje su ostavili za sobom.

"Njihov odgovor je bio da ukoliko imamo problem sa đubretom slobodno možemo sami da ga pokupimo", požalila se Krista i dodala:

"Ponovo sam prišla porodici i da bi mogli s više poštovanja da se ophode prema našoj zemlji i pokupe svoje đubre. Okrenuli su se i postali prilično nasilni, čak i baka i dete koje je reklo da će da me udari u glavu".

.

Tada je Krista snimila video koji je objavila na svom Fejsbuku. Ali ni tu nije bio kraj jer je jedan od njih ušao u svog džipa i krenuo njime na Kristu, a potom i pokušao da joj otme telefon.

Ona je ceo slučaj prijavila policiji kojima je kako kaže porodica već poznata.

Ostali posetioci plaže pokupili su na kraju đubre koje su ostavili turisti, ali društvene mreže još gore. Ponašanje ovih turista svi osuđuju. I ne samo to, traže da se oni proteraju iz zemlje.

Sva je prilika da će se to i desiti!

Kako je za Rojters rekao Piter Devoj, generalni menadžer za imigracije u Novom Zelandu petoro njih je u postupku za deportaciju, na šta mogu da ulože žalbu.