Provedite noć u pustinji za 11 hiljada dolara

U njemu mesto za odmor i beg od neželjenih pogleda nalaze bogati i slavni, a vile koje se tamo nalaze u posedu su porodice Aman. Objekat se proteže na 2,4 kvadratna kilometra, a svoja je vrata otvorio još 2009. godine.

.

Tamo su svoj godišnji odmor 2011. proveli i Anđelina Džoli i Bred Pit, a na promotivnim materijalima jasno se daje do znanja da je u pitanju lokacija koja nudi samo najbolje usluge za svoje bogate klijente.

Na primer, gosti koji tamo odsedaju mogu svoj "chi" dovesti u red u vrhunski uređenom studiju za jogu, mogu da uživaju u opuštajućim masažama u spa kompleksu koji se proteže na 2500 kvadratnih metara ili da se prepuste stručnjacima u kozmetičkom salonu.

Unutar kompleksa nalazi se i fantastičan bazen okružen stenama. One su ujedno i razlog za pogled koji oduzima dah ali i još jedno od "osiguranja" za privatnost posetitelja.

Vlasnici planiraju da izgrade ukupno 36 vila na tom području, a najniža cena jedne biće sedam milona dolara.

Ako vam je kupovina vile ipak previše, za jednu noć provedenu u Amangiriju moraćete da izdvojite najmanje 11.000 dolara.

Uz takvu cenu porodica Aman morala je da se osigura da njihovim gostima ne bude dosadno, pa tako u ponudi imaju brojne pešačke ture, jahanje pa čak i let balonom za one sa jače izraženim avanturističkim duhom.