Stoni fudbal od živih ljudi

Prvi put u Srbiji, stoni fudbal od živih ljudi, biće predstavljen na Novogodišnjem vašaru

.

U Hali 4, u okviru manifestacije „AVANTURA NA BG SAJMU“, će se predstaviti Sportska organizacija Avantura park sa suorganizatorima i posetiocima ponuditi brojne sportske, rekreativne i avanturističke sadržaje, kao što su mobilni avantura park, veštačka stena, zip-line, slack-line, paintball, speleološko penjanje uz uže, orijentiring, funny games, skejt park, pikado, bandži trambolina, dečji zabavni park, cirkuske akrobacije, veslanje, festival podvodnog filma, sportske aktivnosti za osobe sa invaliditetom itd.

Posebnu pažnju privlači „ŽIVI STONI FUDBAL“ kao potpuno novi sadržaj u Srbiji.

Ova aktivnost predstavlja simulaciju stonog fudbala, u kojoj ljudi zamenjuju figure. U okviru ovog sadržaja biće besplatno organizovana školska liga za sve osnovce. Neki od sadržaja biće po promotivnim cenama, a neki besplatni. Posetioci Novogodišnjeg vašara moći će, uz vaučer koji dobiju uz ulaznicu za vašar, besplatno da se oprobaju u jednoj od aktivnosti u Hali 4.

Cilj manifestacije je da se outdoor sportovi prenesu u zatvoreni prostor kako bi deci i omladini bilo omogućeno da se bave ovim aktivnostima i tokom zimskog perioda.

Radno vreme manifestacije radnim danima će biti od 13:00h do 21:00h, a tokom Novogodišnjeg vašara, vikendom i za vreme školskog raspusta od 10:00h do 21:00h.